خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرایط فعالیت شناورها در بندر ریگ بهبود می‌یابد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 06 شهریور 1401 - 11:30
بوشهر- نماینده مردم شهرستان‌های بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: شرایط فعالیت مردم شناورها در بندر ریگ بهبود می‌یابد.
مردمي،دولت،ديلم،گناوه،پروژه،توسعه،جميري،ريگ،لايروبي

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم جمیری صبح یکشنبه در مراسم آغاز عملیات لایروبی و اجرای فاز اول طرح توسعه بندر ریگ اظهار داشت: امروز روز بسیار خوبی است.
روزی آمدم اینجا و شرایط وخیم خور را دیدم و از لنج‌های به گل نشسته به شدت متأثر شدم که چرا این مردم که همیشه در حمایت از نظام گام برداشته اند باید اینگونه رنج بکشند.
وی اضافه کرد: مردمی که با سرمایه خود در مسیر اشتغالزایی تلاش می‌کنند اما مسئولین نسبت به ایجاد زیرساخت فعالیت آنها غافل بودند.
نماینده مردم شهرستان‌های بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ولی امروز با اجرای این پروژه شرایط مردم و صیادان بهتر خواهد شد.
وی افزود: این مردم باشرافت و باکرامت سختی‌های زیادی را تحمل کردند و وعده‌های زیادی شنیدند، ولی این دولت مردمی بر سر کار است تا وعده‌ها محقق شود.
جمیری تاکید کرد: من از مسئولین سابق بابت پیگیری‌هایشان متشکرم ولی باید امروز به جای کلنگ زنی شاهد افتتاح پروژه می‌بودیم.
توسعه بندر ریگ و عملیاتی شدن طرح‌های توسعه بنادر گناوه و دیلم با این عملیات لایروبی کلید می‌خورد.
وی با اشاره به اینکه ما به این وعده‌ها امیدواریم و ان شاءالله مردم شاهد روزهای بهتری خواهند بود گفت: این پروژه‌ها منافع ملی دارند، مردمی که برای نظام و دولت بال هستند نه بار، خودشان اشتغال آفرینی می‌کنند، با وجودی که دولت برای اشتغال یک نفر سرمایه زیادی به کار می‌گیرد.
نماینده مردم شهرستان‌های بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما از این دولت مردمی و رئیس جمهوری که از جنس مردم است و از همه دولتمردان توقع سرعت بخشی این پروژه و شیرین شدن کام مردم را داریم.