خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمشق: حق پاسخگویی به حملات اسرائیل محفوظ است

فارس | بین‌الملل | شنبه، 05 شهریور 1401 - 23:30
وزارت خارجه سوریه در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس دوره‌ای شورای امنیت، اعلام کرد حق پاسخگویی به حملات رژیم صهیونیستی را برای خود محفوظ می‌دارد.
سوريه،حملات،رژيم،ملل،سازمان،شامگاه،صهيونيستي،شنبه،امنيت

وزارت خارجه سوریه در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس دوره‌ای شورای امنیت، اعلام کرد حق پاسخگویی به حملات رژیم صهیونیستی را برای خود محفوظ می‌دارد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت خارجه سوریه امروز (شنبه) در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس دوره‌ای شورای امنیت، به حمله شامگاه پنج شنبه رژیم صهیونیستی به شهر «مصیاف» واکنش نشان داد و آن را تلاشی از سوی رژیم تل آویو برای بحرانی کردن وضعیت منطقه دانست.
به نوشته خبرگزاری سانا، در این نامه آمده است که سازمان ملل و شورای امنیت باید به طور آشکار و صریح تجاوزات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را به عنوان نقض صریح حاکمیت یک کشور عضو سازمان ملل محکوم کنند.
دولت سوریه همچنین تأکید کرد حق پاسخگویی به این حملات را با ابزار مناسب و طبق قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل دارد و این حملات نشان از اراده رژیم اشغالگر اسرائیل برای پیگیری سیاست متجاوزانه و تنش‌آفرینی بیشتر و هدف قرار دادن مناطق غیرنظامی و زیرساخت‌های سوریه دارد.
شامگاه پنج شنبه هفته گذشته صدای چندین انفجار در اطراف «مصیاف» واقع در حماه شنیده شد و یک منبع نظامی در وزارت دفاع سوریه در توضیح جزئیات این تجاوز گفت: پدافند هوایی ما حدود ساعت ۱۹ و ۱۵ دقیقه شامگاه پنجشنبه، با حمله هوایی اسرائیل که از سوی دریا به جنوب غرب استان طرطوس صورت گرفت، مقابله کرد.
وی با بیان اینکه حملات صهیونیستها همچنین اطراف شهرهای حماه و طرطوس را هدف قرار داد و بیشتر موشکهای شلیک شده هم سرنگون شد، خبر داد که در پی حملات مذکور، دو غیر نظامی زخمی شدند، خسارات مادی به بار آمد و باعث آتش‌سوزی در برخی از مناطق شد.
انتهای پیام/ ت 9