خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جلوگیری از تغییر کاربری 875 میلیارد تومانی در فردیس کرج- اخبار البرز - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 05 شهریور 1401 - 22:31
دادستان عمومی و انقلاب فردیس از جلوگیری از تغییرکاربری و اعمال قانون در مورد ساخت و ساز های غیرمجاز در 25 هکتار از اراضی کشاورزی و باغ های این شهرستان خبر داد.
مساحت،مربع،مترمربع،اراضي،عمليات،قانون

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حسین ناصرخاکی با اشاره به اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، در خصوص اعمال قانون در مورد ساخت و ساز‌های غیرمجازاظهار داشت: این اقدام در خیابان‌های«کشاورز» «فکوری» روستای «فرخ آباد» بخش مشکین‌دشت این حوزه قضایی انجام شده است.
دادستان عمومی و انقلاب فردیس با بیان جزئیات این عملیات که منجر به آزادسازی 25 هکتار از اراضی کشاورزی در این شهرستان به ارزش 875 میلیارد تومان شده است، افزود: در این عملیات موارد متعددی از قبیل سه مورد بنا به مساحت 450 متر مربع، هفت مورد محوطه سازی به مساحت 250 متر مربع، سه مورد استخر به مساحت 90 مترمربع،20 مورد دیوارکشی غیر مجاز به مساحت 700 متر مربع، یک مورد سکو به مساحت 50 مترمربع، و دپوی مصالح به مساحت 400 متر مربع قلع و قمع گردید و هفت مورد انشعاب برق نیز قطع شد.
انتهای پیام/