سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازپس گیری بیش از 130 میلیارد تومان معوقات بانکی از 6 بدهکار عمده بانکی در گلستان- اخبار گلستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 05 شهریور 1401 - 16:41
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: با پیگیری دادگستری استان گلستان بیش از 130 میلیارد تومان از معوقات بانکی به بیت المال بازگشت.
استان،دادگستري،گلستان،بانكي،تسهيلات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان ، به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان ، حیدر آسیابی اظهارداشت: با پیگیری دادگستری استان گلستان بیش از 130 میلیارد تومان از معوقات بانکی به بیت‌المال بازگشت.
این معوقات مربوط به شش بدهکار عمده سیستم بانکی استان است که از 4 بانک تسهیلات گرفتند اما پس ندادند.
رئیس کل دادگستری گلستان افزود: پیگیری بازگشت این تسهیلات یکی از اقدامات ویژه دادگستری استان است که سبب بازگشت بیش از 130 میلیارد تومان تسهیلات سیستم بانکی از پارسال تاکنون شده است .
آسیابی ادامه داد: علاوه بر این در این مدت با ورود ویژه دستگاه قضایی استان 4 هزار میلیارد تومان از اموال یکی از موسسه‌های مالی و اعتباری که به صورت غیرقانونی تصرف شده بود به بیت‌المال بازگردانده شد.
رئیس کل دادگستری گلستان با اعلام این که بررسی لیست بدهکاران بانکی استان ادامه دارد گفت: اجازه نمی‌دهیم افرادی که به اسم سرمایه‌گذاری و تولید، تسهیلات دریافت و در جای دیگر هزینه کرده‌اند، در چرخه تولید و اشتغال استان خلل وارد کنند.
انتهای پیام/581/ن