خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

80 درصد ورزشگاه تختی جم برای تماشای مسابقه پرسپولیس و پارس جنوبی پر شد + تصاویر

تسنیم | ورزشی، استان‌ها | پنجشنبه، 26 اردیبهشت 1398 - 15:34
در جریان برگزاری رقابت‌های هفته پایانی مسابقات فوتبال لیگ برتر در ورزشگاه تختی جم، تاکنون 80 درصد از ورزشگاه 12 هزار نفری شهرستان جم اشغال شده است.
ورزشگاه،جم،پرسپوليس،تختي،هواداران،پارس

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جم، در چارچوب رقابت‌های هفته پایانی مسابقات فوتبال لیگ برتر ساعت 21:30 دقیقه امشب تیم پارس جنوبی‌جم میزبان تیم پرسپولیس تهران در ورزشگاه تختی جم است.
استقبال مردم ورزش دوست استان بوشهر و شهرستان جم سبب شد که درب ورزشگاه از ساعت 13 باز شود و فروش بلیت که قرار بود ساعت 17 انجام بگیرد از ساعت بازگشایی درب ورزشگاه آغاز شده است.
10 درصد سکوهای تماشاچی ورزشگاه تختی جم که در اختیار تیم پرسپولیس قرار دارد اکنون به 50 درصد افزوده شده و 30 درصد جایگاه هواداران این پارس جنوبی جم هم پر شده است.
بر پایه این گزارش خیابان‌های منتهی به ورزشگاه تختی جم مملو از اذحام جمعیت و هواداران پرتعداد پرسپولیس مقابل ورزشگاه است.
هواداران تیم‌های پرسپولیس تهران و پارس جنوبی‌جم هر کدام به تشویق تیم‌های خود می‌پردازند و جمی‌ها در خیابان‌های منتهی به ورزشگاه در حمایت از تیم خود مشغول هستند و عده‌ای از هواداران پرسپولیس با در دست داشتن پرچم‌های سرخ رنگ و به صدا درآوردن شیپور، شادی خود را نشان می‌دهند.
قیمت بلیت تماشای بازی پرسپولیس تهران و پارس جنوبی‌جم در ورزشگاه تختی جم 10 هزار تومان تعیین شده است.
انتهای پیام/ف