خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شجاعی: دیدار سختی مقابل ژاپن داریم/باید جام قهرمانی را به ایران بیاوریم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 07 بهمن 1397 - 16:06
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران گفت: دیدار سختی مقابل تیم ملی ژاپن داریم و امیدوارم با شکست این تیم راهی فینال شویم و جام قهرمانی را به ایران بیاوریم.
تيم،ژاپن،بازي،ملي،فوتبال،مرحله،ديدار،ايران،استراليايي،شجاعي،داور

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود شجاعی، کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران در نشست خبری پیش از دیدار با تیم ملی فوتبال ژاپن بیان کرد: خیلی خوشحالیم که در مرحله نیمه‌نهایی جام ملت ها حضور داریم و برای بازی فردا آماده هستیم.
دوست داریم بازی مقابل ژاپن زودتر برسد و فکر می‌کنم، این دیدار یکی از بازی های زیبای جام ملت ها باشد.
همان‌طور که سرمربی تیم ملی گفت، پس از آن همه سختی که کشیدیم، آماده‌ایم آن هدفی را که برنامه ریزی کرده ایم را انجام دهیم.
او افزود: به مساله داور استرالیایی فکر نکرده بودیم، اما دوره گذشته غول مرحله پنجم بود که گذراندیم و امسال نیز این این مرحله عبور کردیم و غول مرحله ششم هستیم.
از این اتفاق درس می‌گیریم اشتباه داور استرالیایی در دوره قبل برای گذشته است.
ما نیز در گذشته و دور‌های قبل اشتباه کرده‌ایم و چیزی که برای ما مهم است و از اول مسابقات روی آن تاکید داشتیم، تمرکز تیمی بوده است و فکر نمی‌کنم حضور داور استرالیایی در کار ما خلل ایجاد کند.
شجاعی ادامه داد: همان طور که از ابتدا گفتیم، بازی به بازی پیش می‌رویم.
کار مربیان این است که آنالیز تیم حریف را به خوبی انجام دهند و الان به تنها چیزی که فکر می‌کنیم دیدار مقابل ژاپن است و برای رسیدن به فینال باید از سد این تیم بگذریم.
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران خاطرنشان کرد: ما هم در دوره‌های قبل تیم‌های خوبی داشتیم، اما به خاطر یک‌سری جزئیات موفق نبودیم.
تیم‌های قطر و امارات هم تیم‌های خوبی هستند و آن‌ها هم روی این مسائل کار می‌کنند، فعلا بهتر است که فقط درباره بازی فردا صحبت کنیم.
وی افزود: ما از روز اولی که اینجا آمدیم و با توجه به شرایط آماده‌سازی که داشتیم، در مقایسه با آمادگی تیم‌های دیگر قابل مقایسه نیست و به خاطر همین فکر می‌کنم تیم‌هایی که مدعی قهرمانی بودند، حذف شدند.
در حال حاضر ما امیدوار به قهرمانی هستیم، اما تیم‌هایی وجود دارند که همه را شگفت‌زده کرده اند مثل امارات و قطر، تیم ملی ژاپن هم همیشه مدعی بوده و در برابر آن ها کار سختی داریم، اما نشدنی نیست و همه تلاش خود را انجام می‌دهیم که پس از ۴۴ سال این شادی را به مردم بدهیم.
وی در پایان گفت: من یک اصطلاحی دارم و به دیگر بازیکنان این را می‌گویم که باید این دوست کوچولو (جام قهرمانی) که خیلی وقت است از ما دور بوده را به خانه برگردانیم و ان‌شاءالله که این اتفاق خواهد افتاد.
بیشتر بخوانید:
۳ نکته کلیدی برای ترکیب ایران بدون طارمی مقابل ژاپن
ایران یک گام تا شکستن رکورد ۴۳ ساله/ خط آتش کی روش به سمت سامورایی‌ها
انتقام گرفتیم، طلسم شکستیم و صعود کردیم
تجمید رسانه کلمبیایی از کی‌روش
انتهای پیام/
اظهارات مسعود شجاعی درباره دیدار با تیم ملی فوتبال ژاپن