خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غرس نهال در محیط‌بانی منطقه حفاظت شده چل‌پا انجام شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 07 بهمن 1397 - 15:58
رئیس اداره محیط زیست اندیمشک گفت: با هدف حفظ و حراست از محیط‌زیست و توسعه فرهنگ نهال‌کاری، غرس نهال در محیط‌بانی منطقه حفاظت شده چل‌پا انجام شد.
زيست،محيط،انديمشك،حراست،طبيعت،منطقه

سعید عیدی‌گماری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نهالکاری منطقه چل‌پا با حضور اعضای انجمن مردم نهاد حامیان طبیعت زاگرس و محیط‌بانان در منطقه حفاظت شده چل‌پا به مناسبت هفته هوای پاک انجام شد.
وی افزود: نهال‌های بومی شهرستان از قبیل برهان گلی، شیشه شور و کنار در محوطه محیط بانی پلاژ با همکاری گروه مردم نهاد حامیان طبیعت زاگرس و محیط‌بان اداره محیط زیست اندیمشک غرس نهال صورت پذیرفت.
رئیس اداره محیط زیست اندیمشک با تاکید بر وظیفه فرد به فرد جامعه در حراست از محیط زیست، گفت: کاشت نهال در جای جای سرزمین با هدف حفظ و حراست طبیعت یک وظیفه ملی است.
وی گفت: محیط زیست از مواهب الهی بوده که به رسم امانت باید درحفظ، حراست و مراقبت آن کوشا و محیط‌زیست سالم را به نسل‌های آینده تحویل داد.
به گزارش خبرنگار مهر، منطقه حفاظت شده چل‌پا محل زیست کل‌وبز در شمال غرب اندیمشک شهرستان اندیمشک در مجاورت سد و نیروگاه دز است.