خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سند راهبردی و عملیاتی توسعه استان همدان به مرحله اجرا در می‌آید

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 26 اردیبهشت 1398 - 13:37
همدان - استاندار همدان بابیان اینکه سند راهبردی و عملیاتی استان همدان با هدف حمایت از تولید برای ۳ سال آینده تهیه شده است، گفت: این سند به مرحله اجرا در می‌آید.
همدان،استان،محروميت،زدايي،سپاه،سيل،شاهرخي،سيلاب،امداد،محاسبه

به گزارش خبرنگار مهر، سیدسعید شاهرخی پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم افتتاح طرح‌های محرومیت زدایی سپاه که با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان، نمایندگان مردم استان همدان در مجلس شورای اسلامی و فرماندهان سپاه در محل مجموعه فرهنگی شهدای استانداری برگزار شد، گفت: سپاه یک نیروی ارزشمند و مردمی است که از امداد و نجات تا دفاع از کشور و نیز محرومیت زدایی حضور فعال دارد.
وی با بیان اینکه مجموعه دستگاه‌های دولتی استان همدان نهایت همکاری را با قرارگاه محرومیت زدایی و سپاه انصار انجام دارند، گفت: به مجاهدت و کوشش نیاز است تا محرومیت‌ها حل شود.
استاندار همدان با بیان اینکه پروژه‌های خوبی با هماهنگی و همکاری فرمانداری‌ها و سپاه در شهرستان‌های استان همدان اجرا شد به وقوع بارندگی‌های سیل آسای فروردین ماه اشاره کرد و گفت: در مرحله اول سیلاب در استان همدان به خوبی مدیریت شد و در مرحله بعد خسارت‌های ناشی از بارندگی‌ها محاسبه شد.
وی با بیان اینکه هماهنگی همه دستگاه در سیل فروردین ماه باعث شد در مرحله امداد و نجات مشکلی در استان همدان نداشته باشیم، افزود: با مدیریت سدها، احداث خاکریزها در شهرها و اقدامات دیگر سیل را مدیریت کردیم.
خسارت‌های سیلاب اخیر در استان همدان با یک اقدام کارشناسی محاسبه شده است
شاهرخی با بیان اینکه خسارت‌های سیلاب اخیر در استان همدان با یک اقدام کارشناسی محاسبه شده است، گفت: همدان در امداد نجات به خاطر موفقیتی که داشت به استان‌های همجوار نیز کمک کرد اما در بازسازی مناطق سیل زده معین هیچ استانی نیستیم.
استاندار همدان به پروژه‌های محرومیت زدایی اشاره و آن را دستاورد انقلاب اسلامی ایران برشمرد و گفت: ۹۹ درصد روستاهای استان همدان دارای گاز هستند.
شاهرخی با تاکید بر اینکه محرومیت زدایی از برکات انقلاب اسلامی است که جای افتخاراست، در حال حاضر روستای بالای ۲۰ خانوار جمعیت در کشور و استان همدان نداریم که برق نداشته باشد.
وی با بیان اینکه تمام شهرهای استان و ۹۹ درصد روستاهای استان همدان دارای گاز هستند و این محرومیت زدایی است، اضافه کرد: سند راهبردی و عملیاتی استان همدان با هدف حمایت از تولید برای ۳ سال آینده تهیه شده است.
استاندار همدان ویژگی مهم استان همدان را یکپارچگی، وحدت و همدلی برشمرد و گفت: برای انجام کارها به این فاکتورها نیاز داریم