خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا از پیوستن به "اقدام بین‌المللی مبارزه با افراط گرایی آنلاین" خودداری کرد

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 26 اردیبهشت 1398 - 13:15
آمریکا اعلام کرد که این کشور در اقدام بین‌المللی به میزبانی نیوزیلند و فرانسه برای مبارزه با افراط گرایی آنلاین شرکت نمی‌کند.
تروريستي،افراط،مبارزه،آنلاين،كاخ،گرايي،سفيد،اينترنت،اقدام،ني ...

آمریکا اعلام کرد که این کشور در اقدام بین‌المللی به میزبانی نیوزیلند و فرانسه برای مبارزه با افراط گرایی آنلاین شرکت نمی‌کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، کاخ سفید اعلام کرد: واشنگتن موافق پیام اقدام عملی کرایست‌چرچ برای مبارزه با افراط گرایی آنلاین است اما این کشور در حال حاضر در موقعیتی نیست که به این روند بپیوندد البته ما از اهداف کلی این فراخوان حمایت می‌کنیم.
کاخ سفید در ادامه آورد: ما به تشویق دولت‌ها، صنایع و جوامع مدنی برای مبارزه با محتوای تروریستی در اینترنت ادامه خواهیم داد.
امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه و جاسیندا آندرن نخست وزیر نیوزیلند در پاریس از همه شرکت‌های تکنولوژیکی و فناوری و دولت‌ها خواستند که با افراط گرایی آنلاین مبارزه کنند.
این اقدام در پی حملات تروریستی در کرایست‌چرچ نیوزیلند در ماه مارس انجام گرفت که در این حملات ۵۱ نفر کشته و بسیاری زخمی شدند.
این حمله توسط فرد مهاجم به صورت زنده از فیسبوک پخش شد.
آمریکا از ماکرون و آندرن به خاطر ایجاد این فراخوان تشکر کرد اما گفت: بهترین ابزار برای مبارزه با افراط گرایی و اقدامات تروریستی آنلاین اقدامات سازنده است.
کاخ سفید افزود: ما از شرکت‌های تکنولوژیکی برای تقویت سرویس‌ها و استانداردهای خود در جهت جلوگیری از استفاده از بستر آنها برای اهداف تروریستی حمایت می‌کنیم اما بهترین ابزار برای مقابله با پست‌های دارای محتوای تروریستی، انتشار پست‌ها و اظهارنظرهای سازنده است.
این در حالی است که بنی تامسون رئیس کمیته شورای امنیت ملی از تصمیم کاخ سفید انتقاد کرد.
۱۷ کشور و هشت شرکت بزرگ فعال در عرصه فناوری در پاریس سندی را با هدف ممانعت از انتشار محتواهای خشونت‌آمیز تروریستی و افراط‌گرایی در اینترنت در قالب اقدام کرایست‌چرچ امضا کردند.
براساس این سند، اینترنت آزاد و باز و امن ابزاری قوی برای تقویت ارتباطات است و منجر به تقویت ادغام اجتماعی و حمایت از توسعه اقتصادی می‌شود.
طبق این سند، شبکه اینترنت در برابر سوءاستفاده‌ها از سوی افراط گراهای تندرو ایمن نیست.
چنین محتواهایی آثار منقی بر حقوق بشر، امنیت اجتماعی و کل مردم جهان می‌گذارند.
انتهای پیام