خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴ آزمون علوم پزشکی برای دانشجویان برگزار شدند

مهر | دین و اندیشه | پنجشنبه، 03 شهریور 1401 - 12:41
آزمون های پیش کارورزی، علوم پایه (پزشکی و دندانپزشکی)، جامع داروسازی (۱۸۰واحدی) و ارتقا و ارزشیابی دانش آموختگان داروسازی خارج از کشور امروز پنجشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۱ برگزار شد.
آزمون،علوم،پزشكي

به گزارش خبرنگار مهر، آزمون های پیش کارورزی، علوم پایه (پزشکی و دندانپزشکی)، جامع داروسازی (۱۸۰واحدی) و ارتقا و ارزشیابی دانش آموختگان داروسازی خارج از کشور نوبت شهریورماه همزمان در دانشگاه های علوم پزشکی مجری آزمون روز پنجشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۱ برگزار شدند.
آزمون های پیش کارورزی و علوم پایه پزشکی در ۴۸ دانشگاه علوم پزشکی، آزمون علوم پایه دندانپزشکی در ۳۷ دانشگاه و آزمون جامع داروسازی (۱۸۰واحدی) و ارتقا و ارزشیابی دانش آموختگان داروسازی خارج از کشور در ۲۳ دانشگاه علوم پزشکی برگزار شده اند.
تمامی چهار آزمون به صورت کاغذی برای دانشجویان مشمول این آزمون ها برگزار می شوند.
آزمون پیش کارورزی برای ارتقاء دانشجویان پزشکی به مقطع کارورزی، آزمون علوم پایه پزشکی برای ارزیابی دروس علوم پایه دانشجویان پزشکی، آزمون علوم پایه دندانپزشکی برای ارزیابی دروس علوم پایه دانشجویان دندانپزشکی و آزمون جامع داروسازی (۱۸۰واحدی) و ارتقا و ارزشیابی دانش آموختگان داروسازی خارج از کشور به منظور ارزیابی دانشجویان داروسازی هر ساله در دو نوبت شهریور و اسفند برگزار می شوند.