خواص خوردن هلو در طب سنتی
مشرق
|
اجتماعی و حوادث
|
پنجشنبه، 03 شهریور 1401 - 01:23
اطبای گذشته قسمت های مختلف هلو را به عنوان ملین، مدر، ضدسرفه، درمان کننده بیماری های خونی، روماتیسم ،آمنوره و افزون براین که به عنوان درمان کننده مالاریا و ضد کرم ،قابض . تب بر توصیه می کنند.

به گزارش مشرق، اطبای گذشته قسمت های مختلف هلو را به عنوان ملین، مدر، ضدسرفه، درمان کننده بیماری های خونی، روماتیسم ،آمنوره و افزون براین که به عنوان درمان کننده مالاریا و ضد کرم ،قابض .
تب بر توصیه می کنند.
می توانید از دم کرده میوه خشک وتازه و برگ هلو به منظور کاربرد درمانی روزانه یک فنجان از این دم کرده میل کنید.
(میوه خشک به مقدار ۲۰۰-۱۰۰ گرم برگ ها به مقدار ۲۰-۱۰ گرم ) گل و برگ هلو را می توانید به عنوان تب بر ،ضد کرم، و میوه هلو را برای بیماری های پوستی به عنوان آرام کننده مورد استفاده قرار دهید.
هلو با نام علمی: Prunus persica از خانواده گلسرخ Rosaceaeاست.
منبع: بهداشت نیوز