خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفیر ایران در کویت: منتظریم شرایط عراق برای میزبانی از مذاکرات ایران و عربستان مهیا شود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 02 شهریور 1401 - 17:35
سفیر ایران در کویت گفت: قرار بود ششمین دور مذاکرات میان ایران و عربستان ماه گذشته در عراق برگزار شود
مذاكرات،ايران،عراق،سفير

محمد ایرانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت با اشاره به روند مذاکرات ایران و عربستان گفت: قرار بود ششمین دور مذاکرات میان ایران و عربستان ماه گذشته در عراق برگزار شود که طبیعتا این دور از مذاکرات پس از پایان، به دیداری بین حسین امیر عبداللهیان وزیر خارجه ایران و فیصل بن فرحان همتای عربستانی او منتهی می شد.
وی ادامه داد: پس از اتفاقات و تحولات اخیر عراق، طبیعی است که بایستی منتظر بود تا کشور میزبان برای میزبانی و مدیریت مذاکرات آماده باشد.
سفیر ایران در کویت افزود: مقامات ایران نسبت به پیشرفت مذاکرات خوش‌بین هستند، ولی باید منتظر دعوت عراق از دو طرف برای ازسرگیری دور ششم مذاکرات در این کشور باشیم.