1000 میلیارد تومان برای آماده سازی راه های مواصلاتی به پایانه های مرزی با عراق هزینه شده است- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: قریب به هزار میلیارد تومان اعتبارات سازمان راهداری برای اربعین و راه موصلاتی به پایانه مرزی که به کشور عراق منتهی می شود هزینه شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، داریوش امانی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازید از پایانه مرزی بین المللی شلمچه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: امروز توفیق شد تا از مرز شلمچه بازدید داشته باشیم.
اقداماتی که سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای که انجام داده است بر اساس مصوباتی سال گذشته ستاد اربعین است که تمام مصوبات جزء برنامههای اصلی سازمان قرار گرفت.
وی به اقداماتی زیرساختی که باید انجام میشد اشاره کرد و گفت: جادههای منتهی به مرز، نصب نیوجرسی، روکش آسفالت، خطکشی، رفع نقاط پرحادثه و روشنایی از جمله مواردی بود که از ابتدای سال اعتباراتش به استانها ابلاغ شده بود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه گفت: با توجه به فصل گرما و اینکه اربعین حسینی چندین سال در فصل گرما است در این باره یک سری اقدامات موقت انجام شده از جمله اقدامات سایبان ونصب مه پاش بود؛ قطعاً برای سال آینده برای اربعین حسینی برنامهریزی کامل انجام میشود تا بتوانیم سازههای پایدارتر را پیش بینی و اقدامات بهتر انجام بدهیم.
وی با بیان اینکه اقدامات مورد نظر در استان انجام شده است گفت: برنامهریزی ما این است که یک هفته قبل از اربعین حسینی کلی کارهای زیر ساختها سازمان انجام شده باشد که هیچ مشکلی نباشد.
این مقام مسئول در ادامه گفت: قریب به هزار میلیارد تومان اعتبارات سازمان راهداری برای اربعین و راه موصلاتی به پایانه مرزی که به کشور عراق منتهی میشود هزینه شده است.
امانی به وضعیت گیتهای مرز شلمچه اشاره کرد، گفت: باتوجه به مصوبات ستاد اربعین در سال گذشته ما امسال در بحث افزایش گیتها در مرزها اقدام کردهایم که همین مرز شلمچه علاوه بر 22گیتی که در پایانه مرزی است قریب به 44 گیت دیگر در خارج محوطه در پایانه مرزی پیش بینی شده که در صورت افزایش جمعیت استفاده میشود.
وی در ادامه به اقدامات انجام شده درپایانه مرزی اشاره کرد و گفت: افزایش آب سرد کنها و سرویش بهداشتی هم از دیگر اقدامات انجام شده است.
امانی با بیان اینکه در مرز مهران 60 گیت است، گفت: مرز خسروی از نظر زیرساختها وضعیت مناسبی دارد و میتواند خدمات مناسبی برای زائران کربلای حسینی ارایه کند.
وی در ادامه به اضافه شدن مرزها برای عبور زائران اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: سه مرز دیگر از جمله خسروی، تمرچین و باشماق از جمله مرزهایی هستند که به مرزها ما جهت خروج زائرین حسینی اضافه شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور در ادامه به هزینه کرایه اشاره کرد و گفت: بحث هزینه هنوز رسماً اعلام نشده است و در حال مذاکره در ستاد اربعین هستیم به محض اینکه مشخص بشود اعلام رسمی میکنیم و همین کرایه مبنای نظارتی ما و دستگاه نظارتی خواهد بود تا گران فروشی صورت نگیرد؛ قطعاً با هر نوع تخلفی برخود قاطع میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه هشت هزار دستگاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل برون شهری است که مربوط به بخش خصوصی است که در این باره پیش بینی ما این است که بتوانیم سه الی چهار هزار دستگاه دیگر از سازمانها و نهادهای دیگر وارد کنیم، گفت: بلیطها روز فروش است و به هیچ عنوان دربستی و یا اینکه اتوبوسی بخواهد خارج کشور برود امسال اجازه نخواهیم داد این اتفاق بیفتد؛ کرایه رسماً اعلام میشود.
انتهای پیام/737/ی