خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار معاون ستاد کل نیروهای مسلح با خانواده شهید مرزبانی در اردبیل- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 02 شهریور 1401 - 10:31
معاون منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در شرایطی که دشمنان همچنان تلاش می کنند تا با ترفندهای مختلف به کشورمان ضربه وارد کنند.
شهدا،ايثارگران،جانبازان،وظيفه،مرزباني،مملكت،اردبيل،سردار،دشمنان

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاردبیل، سردار محمدجواد زاده‌کمند صبح امروز به همراه سردار اسماعیلی فرمانده مرزبانی استان اردبیل و جمعی از مدیران و فرماندهان در منزل خانواده شهید سبزعلی محمدی از شهدای مرزبانی کشور و جانباز روشن دل رضا صادق زاده حضور یافته و ضمن گرامی داشت یاد و خاطره 3400 شهید استان اردبیل، جامعه ایثارگری را چشم و چراغ نیروهای مسلح عنوان کرد و اظهار داشت: شهدا، جانبازان و ایثارگران در راستای حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی از بزرگترین سرمایه‌های خود گذشتند و با تمام وجود در برابر دشمنان این مملکت ایستادگی کردند.
وی با بیان اینکه ترویج فرهنگ ایثار شهادت یک‌ وظیفه است بیان کرد: تمام دستاوردهای این نظام و مملکت را مدیون خون شهدا، جانبازان و ایثارگران هستیم و وظیفه داریم فداکاری‌ها و رشادت‌های آنان را در بین آحاد مردم، بخصوص جوانان امروز و نسل‌های آینده ترویج داده و یاد و نام شهدا را زنده نگه داریم.
زاده‌کمند تصریح کرد: با گذشت چندین سال از جنگ‌ایران و عراق، دشمنان همچنان تلاش می‌کنند تا با ترفندهای مختلف به کشورمان ضربه وارد کنند و وظیفه ما در این جنگ امروزی که به عنوان جنگ نرم می‌توان از آن نام برد این است که وحدت و یکپارچگی خود را حفظ کنیم‌.
معاون منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: امنیت امروز ما برپایه خون شهداست و سربازان ما در تمام نقاط و مرز و بوم کشور به صورت شبانه روزی از خاک کشورمان حفاظت و پاسداری می‌کنند و ادامه دهنده راه شهدا و جانبازان و ایثارگران هستند‌.
انتهای پیام/142/