خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حفاری چهار حلقه چاه در منطقه آق‌حصار

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 02 شهریور 1401 - 09:54
سخنگوی صنعت آب استان همدان با بیان اینکه سه حلقه چاه نیز طی سه روز گذشته وارد مدار بهره‌برداری شده است، گفت: دو حلقه چاه به تازگی حفاری شده و حفاری چهار حلقه چاه دیگر نیز در منطقه آق‌حصار در برنامه قرار دارد.
آب،همدان،حلقه،چاه،گذشته،حفاري

سخنگوی صنعت آب استان همدان با بیان اینکه سه حلقه چاه نیز طی سه روز گذشته وارد مدار بهره‌برداری شده است، گفت: دو حلقه چاه به تازگی حفاری شده و حفاری چهار حلقه چاه دیگر نیز در منطقه آق‌حصار در برنامه قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، «لزوم اقدام جدی و حل سریع مشکل آب همدان» عنوان سوژه‌ای است که در سامانه «فارس من» خبرگزاری فارس ثبت شده است.
در همین راستا حمید عزیزی سخنگوی صنعت آب استان همدان اظهار کرد: اکتشاف منابع آب منطقه آق‌حصار در سا‌ل‌های گذشته انجام شده و در دی‌ماه سال گذشته سه حلقه از چاه‌های حفر شده در آق‌حصار وارد مدار بهره‌برداری شد تا از آب سد برداشت کمتری شود.
وی با بیان اینکه سه حلقه چاه نیز طی سه روز گذشته وارد مدار بهره‌برداری شده است، گفت: دو حلقه چاه به تازگی حفاری شده و حفاری چهار حلقه چاه دیگر نیز در این منطقه در برنامه قرار دارد.
سخنگوی صنعت آب استان همدان یادآور شد: در منطقه خالقوردی نیز در سال‌های گذشته 8 حلقه چاه حفر شده و با رفع نقایص خط، از طریق خط انتقال آب تالوار به همدان آب چاه‌های حفاری شده در خالقوردی به همدان انتقال یافت.
عزیزی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه مدیریت فشار شبانه آب طی ماه‌های گذشته سه ماه تنش آبی همدان را به تاخیر انداخت، عنوان کرد: با توجه به پیش‌بینی اتمام ذخیره آب سد اکباتان، بر اساس رژیم برداشت، کاهش فشار شبانه آب طی ماه‌های گذشته انجام شد هرچند همین هم زحماتی را برای شهروندان دربرداشت.
وی به استفاده از منابع سطحی در رودخانه‌های اطراف همدان اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه رودخانه‌ها حق‌آبه برای کشاورزان دارد در فصول زراعی نمی‌توان از آن استفاده کرد و تنها در فصول غیرزراعی باید بهره‌مند شد که این اقدام نیز در دستور کار قرار گرفت.
انتهای پیام/۸۹۰۰۳/س