خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قتل هولناک زن فردیسی توسط همسرش

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 01 شهریور 1401 - 23:12
کرج- رئیس پلیس آگاهی البرز گفت: پس از چندین ماه تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی، سرانجام مرد فردیسی به قتل و سوزاندن جسد همسرش اقرار کرد.
پليس،متهم،آگاهي،فرديس،سرهنگ،توقيف،قضائي،مراجع

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد نادربیگی اظهار کرد: در پی اعلام مفقودی یک خانم ۳۹ ساله توسط بستگانش به پلیس فردیس، بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: بررسی‌های اولیه حاکی از این بود که در روزه مفقود شدن نامبرده، همسر او نیز با عجله از منزل خارج شده و اطلاعی از او در اختیار اطرافیان نیست.
رئیس پلیس آگاهی استان البرز با بیان اینکه دستور توقیف خودرو این شخص از مراجع قضائی دریافت و در سامانه‌های پلیس ثبت گردید، گفت: در ادامه پس از چندین روز خودرو متهم در استان قزوین توقیف و متهم در حین انجام مراحل قانونی توسط پلیس آگاهی فردیس دستگیر شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: با وجود اینکه متهم در تحقیقات اولیه منکر انجام هرگونه جنایت بود، اما با مشاهده مستندات غیر قابل انکار پلیس به ناچار لب به اعتراف باز کرد و به قتل همسرش با ضربات چاقو و انتقال جسد او به بیابان و سوزاندن آن اعتراف کرد.
سرهنگ نادربیگی با بیان اینکه با تکمیل پرونده متهم برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد، خاطرنشان کرد: بسیاری از اختلافات خانوادگی با مراجعه به مشاور و اندکی سعه صدر قابل حل است.