خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال وقوع سیلاب در ارتفاعات مازندران

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 01 شهریور 1401 - 19:41
مدیرکل مدیریت بحران مازندران با هشدار احتمال سیلاب در ارتفاعات، گفت: مسافران و مردم از اتراق کردن در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و ارتفاعات مازندران خودداری کنند.
ارتفاعات،مازندران،استان،بارشي،مشرق،هواشناسي،سامانه

به گزارش مشرق، حسینعلی محمدی شیرآقایی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران در گفت‌وگویی، اظهار کرد: براساس پیش‌بینی هواشناسی، با عبور متناوب موج در تراز میانی جو در استان تا عصر روز چهارشنبه دوم شهریور ماه شاهد وقوع رگبار ، رعد و برق و وزش باد خواهیم بود.
وی با اعلام اینکه این سامانه بارشی بیشتر ارتفاعات مرکزی و غربی مازندران را دربرمی‌گیرد، افزود: احتمال جاری شدن روان‌آب و سیلاب‌های محلی و نقطه‌ای به‌ویژه در ارتفاعات استان دور از انتظار نیست.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران بیان کرد: بخشداران و دهیاران علاوه بر حفظ آمادگی لازم، در صورت مشاهده سامانه بارشی و اطلاع‌رسانی محل وقوع بارش از طریق اداره کل هواشناسی، تمهیدات لازم را برای مقابله با حوادث احتماعی در نظر بگیرند.
محمدی شیرکلایی با تاکید بر اینکه مسافران و مردم از اتراق کردن در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و ارتفاعات مازندران خودداری کنند، خاطرنشان کرد: همچنین کوهنوردان نیر از صعود به ارتفاعات استان پرهیز کنند.
وی یادآور شد: دامداران نیز از چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و دامنه کوه‌ها خودداری کنند.
به گزارش مشرق، مرداد ماه امسال که سیل خسارات جدی در شهرستان چالوس استان برجای گذاشت.