خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خوش غیرت؛ از اون وری!

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 01 شهریور 1401 - 18:00
رسانه،آمريكا،كارشكني،ميز،مذاكرات،غرب،وقت،اروپا،بُرد

به گزارش مشرق، محمد ایمانی تحیلگر سیاسی و فعال رسانه ای در کانال تلگرامی خود نوشت:
دقت کردید؟!
هر وقت اروپا و آمریکا در جریان مذاکرات، پیشنهادی را روی میز می گذارند، بلافاصله برخی سیاسیون و رسانه ها، فضا سازی سنگینی انجام می دهند و به دولت فشار می آورند که زودتر بپذیرید!
آنها در این مرحله، نظام و نیروهای انقلابی را متهم به کارشکنی برای به نتیجه نرسیدن توافق می کنند.
اما هر بار که ایران، پیشنهاد های خود را روی میز مذاکرات می گذارد و توپ را به زمین غرب بر می گرداند، همین رسانه های غربگرا، نازک تر از گل به آمریکا و اروپا نمی گویند و هرگز بر زبان و قلم شان جاری نمی شود که کارشکنی، از جانب آمریکا یا تروئیکای اروپایی است.
خوش غیرت ها (!) این همه به جبهه خودی بد گفتند؛ یک بار هم برای حفظ ظاهر و رد گم کنی، لااقل از طرف غربی گله می کردند تا کسی متوجه نشود ریگ به کفش شان است.
شده حکایت آن آدم مریضی که خود را به غشی بودن زده بود، اما هر وقت در مجلس تعزیه غش می کرد، خود را سمت زنانه می انداخت!
صد البته که چاقو، دسته خود را نمی بُرد.
سرویس های جاسوسی غرب،این رسانه ها و سیاست بازان را فربه نمی کنند که گریبان خودشان را بگیرند.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.