خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استخدام بیش از ۵۰۰۰ ایثارگر در شهرداری تهران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 01 شهریور 1401 - 13:11
معاون امور ایثارگران شهرداری تهران گفت: احکام تبدیل وضعیت استخدامی بیش از ۲ هزار نفر از مشمولان قراردادی به رسمی صادر شده است.
ايثارگران،شهرداري،تهران،آزادگان،امور،فرهنگ،كشور،لشكري،وفادار ...

محمد جواد لشکری، معاون امور ایثارگران اداره کل رفاه و امور ایثارگران شهرداری تهران در جلسه با آزادگان شاغل در شهرداری تهران، سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان به میهن اسلامی را گرامی داشت و افزود: باور عمیق و پای بندی توصیف ناپذیر آزادگان به ارزش‌های والای انقلابی و دینی در سال‌های زجر و اسارت سبب شد تا به رغم تحمیل شکنجه و آزار‌های بی شمار ذره‌ای در برابر دشمن از خود سستی و ضعف نشان ندهند که این مقاومت ستودنی با تاسی از اسرای اهل بیت (ع) همواره مورد ستایش دولت و ملت بوده است.
وی افزود: آزادگان در سال‌های اسارات و پس از آن ضمن اثبات وفاداری خود به نظام، افتخارات ماندگاری را در روند پیشرفت و تعالی کشور به ارمغان آوردند و لازم است مسئولین با حمایت در عمل از آنان، پاسخگوی مصوبات و قوانین خود و از سویی این عظمت از ایثار، وفاداری و روشنگری باشند.
معاون امور ایثارگران اداره کل رفاه و امور ایثارگران شهرداری تهران از جمله اقدامات ارزشمند این دوره از مدیریت شهری شهرداری تهران در جهت حمایت از ایثارگران را تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران و همسران و فرزندان شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان شاغل در شهرداری تهران بیان کرد.
وی ادامه داد: احکام تبدیل وضعیت استخدامی۲هزار و ۲۳۵ نفر از مشمولان از قراردادی به رسمی قطعی صادر شده و پرونده ۳۳۳۹ نیروی پیمانکاری حجمی شهرداری تهران نیز در دست بررسی است.
لشکری در ادامه ایثارگران را مبلغین و مروجین فرهنگ مقاومت و تاریخ دفاع مقدس خواند و تاکید کرد: در شرایطی که دشمن با صرف هزینه‌های هنگفت درصدد تحریف ارزش‌های والای انقلابی و ملی و اشاعه فرهنگ منحط غربی در کشور است، لازم است با تدوین برنامه‌های فرهنگی و معرفی چهره‌های شاخص، این سرمایه‌های ارزشمند نظام اسلامی را به جامعه و به ویژه نسل جوان و نوجوان بیش از پیش معرفی کرده و از نفوذ و ترویج فرهنگ بیگانه در کشور ممانعت کنیم.