خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده اکسیم بانک آمریکا به ازبکستان سفر می‌کند

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | پنجشنبه، 26 اردیبهشت 1398 - 10:42
نماینده ارشد بانک صادرات و واردات «اکسیم بانک» آمریکا در امور وام‌ها و توسعه تجارت به ازبکستان سفر می‌کند.
ازبكستان،بانك،آمريكا،ميلادي،سرمايه،بازرگاني،تجارت،سفر

نماینده ارشد بانک صادرات و واردات «اکسیم بانک» آمریکا در امور وام‌ها و توسعه تجارت به ازبکستان سفر می‌کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «داگلاس فرای» نماینده ارشد بانک صادرات و واردات «اکسیم بانک» آمریکا در امور وام‌ها و توسعه تجارت به ازبکستان سفر می‌کند.
فرای در نخستین نشست بازرگانی ازبکستان و آمریکا در شهر «نوایی» شرکت می‌کند.
وی همچنین با مقامات وزارت‌های دارایی، کشاورزی، سرمایه گذاری و تجارت خارجی، بانک ملی ازبکستان، بانک «اسکه» و «اوزپروم ستروی بانک» گفت‌وگوهایی انجام می‌دهد.
در چارچوب این دیدارها چشم انداز افزایش مبادلات بازرگانی بین ازبکستان و آمریکا در چارچوب اجرای یادداشت تفاهم همکاری بین بانک ملی ازبکستان و اکسیم بانک که در سفر رسمی رئیس جمهور ازبکستان به آمریکا در ماه می سال 2018 میلادی امضا شد، بررسی می‌شود.
این یادداشت تفاهم تخصیص وام‌ها به ارزش 100 میلیون دلار برای شرکت‌های آمریکایی فعالیت در بازار ازبکستان را در نظر دارد.
ازبکستان و اکسیم بانک آمریکا همکاری‌های خود را پس از 13 سال وقفه در ماه سپتامبر سال 2017 میلادی از سر گرفتند.
هم اکنون در ازبکستان 189 شرکت مشترک با سرمایه گذاری سرمایه گذاران آمریکا از جمله 49 شرکت با 100 درصد سرمایه سرمایه گذاران آمریکایی فعالیت می‌کنند.
مبادلات بازرگانی ازبکستان و آمریکا در سال 2017 میلادی در سطح 210 میلیون و 200 هزار دلار قرار گرفته است.
آمریکا استقلال ازبکستان را در تاریخ 27 دسامبر سال 1991 میلادی به رسمیت شناخته و در تاریخ 19 فوریه سال 1992 میلادی بین این 2 کشور روابط دیپلماتیک برقرار شده است.
انتهای پیام/ح