خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۰۷ پروژه در خراسان شمالی به بهره‌برداری خواهد رسید

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 01 شهریور 1401 - 10:41
بجنورد- استاندار خراسان شمالی از افتتاح ۷۰۷ پروژه طی هفته دولت با اعتبار هزار میلیارد تومان خبر داد.
كلنگ،زني،افتتاح،پروژه،خراسان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسین نژاد صبح سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۷۴۳ پروژه طی هفته دولت در خراسان شمالی افتتاح یا کلنگ زنی می‌شوند.
استاندار خراسان شمالی ادامه داد: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر هزار و ۹۴۸ میلیارد تومان افتتاح و کلنگ زنی می‌شوند.
وی افزود: از مجموع تعداد پروژه‌های هفته دولت، تعداد ۳۶ پروژه با اعتبار ۹۴۸ میلیارد تومان کلنگ زنی و تعداد ۷۰۷ پروژه با اعتبار هزار میلیارد تومان افتتاح خواهد شد.
حسین نژاد گفت: سال گذشته تعداد پروژه‌های قابل کلنگ زنی و افتتاح شده در مجموع ۵۲۵ پروژه بود که با اعتباری بالغ بر ۸۱۰ میلیارد ریال انجام گرفت.
استاندار خراسان شمالی در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان ارتش گفت: طبق تفاهم نامه وزارت بهداشت و ارتش، واگذاری بیمارستان به دانشگاه علوم پزشکی منتفی است اما بهره بردار دانشگاه خواهد بود تا از این طریق نیروهای انسانی تأمین شود.
وی بیان داشت: انتقال حساب‌های صنایع به استان یقیناً خواسته ما نیز است اما مشکلاتی در این بین وجود دارد لذا به دنبال یافتن راهی قانونی برای این موضوع هستیم.