خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولیاء دم به عشق حسین(ع) قاتل را بخشیدند/ سازش پانزدهمین پرونده قتل استان در میاندوآب

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 01 شهریور 1401 - 05:14
رییس کل دادگستری آذربایجان غربی از سازش یک فقره پرونده قتل در میاندوآب با واسطه گری ریش سفیدان در ایام محرم خبر داد.<br/>
پرونده،رسيدگي،قتل،مياندوآب،اولياء،سازش،السلام،قاتل،كيفري

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان‌غربی اظهارداشت: در لبیک به منویات مقام معظم رهبری و پیشبرد اهداف فرهنگی قوه قضائیه در ترویج و نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش اعضای هسته جهادی بخشایش میاندوآب به همراه اعضای دادگاه کیفری یک این شهرستان با توسل به ائمه اطهار علیه السلام و تلاش وافر و شبانه روزی موفق به اخذ رضایت از اولیاء دم قاتل در یک فقره پرونده قتل شدند.
وی ادامه داد: در این پرونده فردی به نام ب - ر در سال ۹۷ مرتکب قتل عمدی شده بود و پرونده اتهامی وی در شعبه یک کیفری میاندوآب مطرح و مراحل رسیدگی را طی کرد که اولیاء دم با این کار خدا پسندانه که در ماه حرام و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان دشت کربلا حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و در عمل به پویش ملی به عشق حسین میبخشم پانزدهمین سازش پرونده قتل در استان را رقم زدند و موجب شدند که قاتل پس از سه سال از قصاص رهایی و فرصت دوباره زندگی یابد.
شایان ذکر است به لحاظ عدم صدور حکم قطعی و به منظور رسیدگی به جنبه عمومی جرم پرونده در شعبه مذکور مراحل رسیدگی را طی می‌کند.
انتهای پیام/