بازنگری مباحث علم و فناوری وظیفه سازمانهای مختلف/ مناطق ویژه نیازمند بررسی بیشتر هستند
برومند گفت: هریک از مناطق علم و فناوری باید مورد بررسی بیشتر قرار گیرند.

معاون پژوهشی وزارت علوم مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود برومند در حاشیه یکصد و هفتاد و نهمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، و در جمع خبرنگاران درباره جزئیات دستور این جلسه اظهار کرد: در یکصد و هفتاد و نهمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، عملکرد جهاد دانشگاهی در حوزههای فناورانه مورد بررسی قرار گرفتند.
وی ادامه داد: تمام اعضای جلسه بر این باور هستند که با توجه به شرایط فعلی کشور، سازمانها باید در عرصه نوآوری، فناوری، کارآفرینی و توسعه در ماموریتهای خود بازنگری داشته باشند؛ ممکن است حوزههایی وجود داشته باشد که دیگران آن را پوشش دهند و برخی از حوزهها هم خالی از فعالیت مانده باند که چنین دیدگاههایدر جلسه کمیسیون مورد بررسی قرار میگیرد.
معاون پژوهشی وزارت علوم با اشاره به دستور دوم جلسه بیان کرد: دستور دوم این جلسه، بررسی مناطق ویژه علم و فناوری بود مناطقی که پیشتر از این تحت عنوان کریدورهای علم و فناوری مطرح شده بودند.
برومند افزود: آییننامههای اجرائی این حوزه، نشان میدهد که موارد مطرح شده در آنها با واقعیتهایی که باید در عمل و اجرا انجام شود، منطبق نیستند.
پیشتر گزارشی که از عملکرد ۵ منطقه منتشر شد چندان خوشایند نبود و به نظر میرسد که این حوزه نیازمند تغییراتی است؛ که در جلسه اخیر کمیسیون، آسیب شناسی روی این مسئله صورت گرفت و قرار بر انجام مطالعه دقیق شد.
وی درباره تعداد شرکتهای دانش بنیان مستقر شده در منطقه اظهار کرد: بحث شرکت مطرح نیست، مفهوم منطقه ویژه علم و فناوری ایجاد کانونها و پهنههایی است که تبدیل به عناصر مهم نوآوری شوند.
هم افزایی که در مناطق علم و فناوری صورت گرفته نیازمند بازنگری است
برومند با بیان اینکه تحقیقات در ۵ استان صورت گرفته است گفت: فعالیتها در برخی موارد در حد هماهنگی میان دستگاهها پیش رفته است؛ در برخی موارد از هر منطقه و بخش کاندید در نظر گرفته شده تا در آن کانون، پهنه نوآوری شکل گیرد.
وی افزود: هم افزایی و توسعه ای که پس از مدت طولانی در مناطق ویژه علم و فناوری صورت گرفته ، نیازمند بازنگری است.شورای عتف تمامی فعالیتهایی که نیازمند بازنگری دارند را بررسی خواهد کرد و گزارش آنهارا ارائه میکند.
معاون پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه مفهوم منطقه ویژه علم و فناوری با پارک علم و فناوری تفاوت دارد گفت: پارک علم و فناوری یکی از عناصر اکوسیستم نوآوری محسوب میشود در کانونی ممکن است، واحدهای تولیدی یا شرکتهای دانش بنیان و کارگاههای ارائه خدمات وجود داشته باشد اما پارک علم و فناوری در این کانون ممکن است دارای پردیس باشد.
انتهای پیام/