خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلمان صرفه جویی در مصرف گاز هسته‌ای را رد کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 01 شهریور 1401 - 03:59
درپی بحران انرژی در اروپا وزیر اقتصاد گفت آلمان نباید نیروگاه‌های هسته‌ای را برای اطمینان از تأمین برق فعال نگه داشت.
آلمان،گزارش،جبران،گاز،طبيعي

«رابرت هابک» وزیر اقتصاد گفت آلمان نباید نیروگاه‌های هسته‌ای را برای اطمینان از تأمین برق فعال نگه داشت، زیرا ظرفیت آن‌ها برای جبران کمبود گاز طبیعی کافی نیست.
به گزارش آرتی، هابک در جلسه‌ای گفت: «با توجه به اندکی که پس انداز می‌کنیم، این تصمیم اشتباهی است.»
خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد، «بوندس‌بانک» بانک مرکزی آلمان در گزارش ماهانه خود در روز دوشنبه اعلام کرد که رکود در آلمان، بزرگترین اقتصاد منطقه یورو، به طور فزاینده‌ای محتمل است و تورم در این کشور به حرکت به شتابدار خود ادامه خواهد داد و می‌تواند به بیش از ۱۰ درصد در پاییز امسال برسد.
برلین در حال تصمیم‌گیری برای افزایش طول عمر ۳ نیروگاه هسته‌ای در حال فعالیت این کشور برای جبران کاهش سریع منابع گاز طبیعی روسیه است.
در حال تکمیل ...