خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زمان تعیین شده برای افتتاح پل ششم اهواز اعلام شد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | سه شنبه، 01 شهریور 1401 - 01:24
اهواز - رئیس شورای اسلامی شهر اهواز گفت: ۱۲ تا ۱۵ مهر ماه امسال زمان تعیین شده برای تکمیل بازسازی و افتتاح پل ششم اهواز است.
پل،اهواز،افتتاح،فولاد،ششم،كارون،محمودي

به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش محمودی شامگاه دوشنبه با حضور در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: با بسته شدن پل ششم ترافیکی زیادی ایجاد شد که باعث اذیت مردم شد و از این بابت از مردم عذرخواهی می‌کنم.
وی افزود: در حال حاضر پرونده سرقت آهن آلات پل ششم اهواز در حال بررسی است و طبق جلسات برگزار شده در نهایت شهرداری اهواز متولی رسیدگی و بازسازی پل فولاد شد و اکنون در حال انجام اقدامات لازم است.
رئیس شورای اسلامی شهر اهواز درباره زمانبر بودن اجرای عملیات تعمیر و بازسازی این پل، گفت: تهیه تجهیزات و قطعات لازم مقداری زمان برد اما همزمان پیمانکاران انتخاب شدند و کار با سرعت در حال انجام است.
محمودی اعلام کرد: در تاریخ ۱۲ تا ۱۵ مهر ماه بنا به افتتاح پل ششم است، اکنون قطعات کامل تهیه شده اند و کار در قسمت اهواز و کارون در حال انجام است و جای نگرانی نیست.
وی بیان کرد: تمام تلاش ما این است که افتتاح پل فولاد زودتر صورت بگیرد و از پیمانکاران می‌خواهیم قبل از مهرماه و یا قبل از تاریخ اعلام شده این پل نیز افتتاح شود.
رئیس شورای اسلامی شهر اهواز درباره سرقت‌های ایجاد شده از پل فولاد تصریح کرد: معتقدم یکی از دلایل آن وضعیت نامعلوم بودن پل بود که آیا در حوزه کارون و یا اهواز قرار دارد، اما در خصوص بهسازی آن وظایف لازم به شهرداری محول شده و علاوه بر تعمیر اقدامات مربوط به تأمین روشنایی و فضای سبز هم بنا است انجام شود.