خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فضای رسانه یک جنگ تمام عیار روانی دشمنان علیه ایران است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 31 مرداد 1401 - 13:18
مسجدسلیمان- فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان گفت: فضای رسانه و ماهواره یک جنگ تمام عیار روانی است که باید برای مقابله با شرایط پیچیده دشمن در این جنگ آماده باشیم.
دشمن،مسجدسليمان،اشتر،مالك

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسن شاهوارپور پیش از ظهر امروز در جشنواره مالک اشتر با عنوان «سپاه قوی» که در شهرستان مسجدسلیمان برگزار شد، خطاب به بسیجیان گفت: در شرایط امروز قدرت سازی و انسجام بخشی در مقابل دشمن از موضوعات بسیار مهم است و باید بتوانید در فضای سایبر که دشمن حداکثر استفاده را می‌کند، قدرت سازی کنید.
وی با بیان اینکه دشمن امرزو، میلیون‌ها دلار در فضای رسانه و ماهواره هزینه می‌کند، تصریح کرد: این یک جنگ تمام عیار روانی است که ما باید برای مقابله با شرایط پیچیده دشمن در این جنگ رسانه‌ای، حساس و آماده باشیم.
به گزارش مهر، رده‌های برتر بسیج شهرستان مسجدسلیمان در پایان جشنواره مالک اشتر تجلیل شدند.