خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمای هوا در خوزستان کاهش می‌یابد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 31 مرداد 1401 - 12:30
اهواز- مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: تا روز جمعه با شمالی شدن جریانات شاهد روند کاهش یک تا دو درجه‌ای دما در استان خواهیم بود.
خوزستان،مناطق،شرق،جنوب،استان،تندبادهاي

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: براساس نقشه‌های هواشناسی از امروز تا روز جمعه با شمالی شدن جریانات شاهد کاهش رطوبت و تضعیف پدیده شرجی و روند کاهش یک تا دو درجه‌ای دما در استان خوزستان خواهیم بود.
وی افزود: تا فردا به دلیل شاخص‌های بالای ناپایداری احتمال وقوع رگبار و رعد و برق، تندبادهای لحظه‌ای در مناطق و ارتفاعات شمال شرق، شرق و جنوب شرق خوزستان و وزش بادهای متوسط گاهی تندبادهای لحظه‌ای و احتمال وقوع گرد و خاک‌های همرفتی در برخی نقاط استان به ویژه مناطق جنوب و مرکز استان وجود دارد.
مدیرکل هواشناسی خوزستان عنوان کرد: از فردا وزش بادها در مناطق جنوب، مرکز و غرب خوزستان متوسط و گاهی شدید پیش بینی می‌شود و برخاستن گرد و خاک محلی در این مناطق مورد انتظار است.
سبزه زاری گفت: در شبانه روز گذشته آبادان با ۴۹ و ایذه و دهدز با ۲۴.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط در خوزستان گزارش شده‌اند؛ همچنین در همین مدت نیز حداکثر دمای اهواز به ۴۷.۵ و حداقل به ۳۰.۳ درجه سانتیگراد رسیده است.