سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

173 سازه دریای استان هرمزگان مجوز ندارد- اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 31 مرداد 1401 - 11:53
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از 173 مورد مکاتبه با بهره برداران سازه های دریایی و ساحلی برای طی کردن فرآیند قانونی و اخذ مجوز اقدام خبر داد.
دريايي،استان،بنادر،دريانوردي،مكاتبه،هرمزگان،ساحلي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسین عباس‌نژاد با تاکید بر لزوم مجوز دار شدن تمامی سازه‌ها و تاسیسات دریایی استان هرمزگان، اظهار کرد:‌ طی چهار ماه نخست سال جاری 173 مورد مکاتبه با بهره‌برداران سازه‌های دریایی و ساحلی انجام گرفت تا نسبت به طی کردن فرآیند قانونی و اخذمجوز اقدام کنند.
وی با یادآوری این‌که مطابقت طرح‌های استانی با مطالعات طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استان طی سال جاری 91 مورد مکاتبه و همکاری با ارگان‌های استانی انجام شده است،‌ افزود: بهره‌برداری از بویه‌های موج نگار شناور در دو ایستگاه واقع در جزایر قشم و کیش و ثبت و ارسال اطلاعات به بانک اطلاعاتی سازمان بنادر و دریانوردی، اندازه‌گیری و ثبت لحظه‌ای پارامترهای محیط زیستی تاثیرگذار بر سازه‌ها و تجهیزات دریایی بندر شهید رجایی و احداث هفت بنچ مارک ماندگار در این بندر را از جمله فعالیت‌های انجام شده حوزه مهندسی سواحل و بنادر استان است.
بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در زمان حاضر استان دارای 295 سازه و تاسیسات دریایی است.
انتهای پیام/