ورزش در حوزه بانوان اهمیت بالاتری دارد- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم
استاندار اصفهان در مراسم افتتاحیه سومین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و موسسات عالی سراسر کشور گفت: ورزش در حوزه بانوان مسئله ای ضروری است، چون فرهنگ ورزش در میان نسل آینده گسترش یافته و نسل سالمی را پرورش می یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سومین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاهها و موسسات عالی سراسر کشور در دانشگاه اصفهان افتتاح شد.
این مراسم با حضور هاشم داداشپور، معاون وزیر علم و فناوری، سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان، سردارمحمدرضا میرحیدری، ریاست انتظامی استان،حسین هرسیج ریاست دانشگاه اصفهان و تنی چند از مسئولان استان و خانواده دانشجویان شاهد و ایثارگر در سالن شهید نیلفروشزاده دانشگاه اصفهان برگزار شد.
سیدرضا مرتضوی، استاندار اصفهان در حاشیه مراسم افتتاحیه سومین دوره المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر اظهار داشت: اصفهان شهری است که بیش از 23 هزار و 500 شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده و از دیرباز نقش ویژهای کشور داشته است و حضور خانواده شهدا و ایثارگران در این شهر فضای معنوی شهر را ارتقا میدهد.
وی افزود: ورزش از جهات مختلفی میتواند در زندگی امروز نقشآفرینی کند، در جهان امروز زندگی انسانها ماشینی شده و انسانها به سمت بیتحرکی سوق پیدا میکنند.
ورزش میتواند بر سلامت و تقویت جسم و روح انسان موثر باشد و به عنوان یک ضرورت جدا ناپذیر از زندگی امروز شناخته میشود.
استاندار اصفهان تصریح کرد: ورزش در حوزه بانوان به عنوان یک مسئله ضروری شناخته میشود چون دختران به عنوان مادران آینده میتوانند فرهنگ ورزش را در میان جامعه و نسل آینده گسترش و نسل سالمی را پرورش دهند.
خانواده شهدا میراثدار ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی هستند
مسعود احمدینیا مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان نیز در همین مراسم اظهار داشت: خانواده شهدا و ایثارگران میراثداران ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی هستند و ثابت کردهاند با تلاش کوشش میتوانند در همه عرصههای علمی، فرهنگی و ورزشی موفق باشند.
احمدینیا خطاب به دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر گفت: نظام جمهوری اسلامی به داشتن فرزندانی مانند شما مفتخر است، فرزندان خانوادههای شاهد به عنوان فرزندان این نظام و پرچمداران نهضت آزادی باید دیدگاه و ارزشهای انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب را تببین کنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان بیان کرد: خانواده شهدا امروز انتظار دارند که جوانان کشور قدر موقعیت و جایگاهشان را بدانند و بفهمند که کشور به برکت کدام ایثارگریها در امنیت قرار دارد.
وی با بیان اینکه بیش از 7 هزار شهید خانم به انقلاب اسلامی تقدیم شده است، افزود: دختران خانوادههای شاهد نمادی از بزرگی و ایثار بانوان شهید هستند؛ اگر بیش از این نمیخواهیم که مدیون خون بیش از 220 هزار شهید کشور باشیم، باید بر مسیر ولایتمداری و ولایتپذیری حرکت کنیم.
شهدای ما ثابت کردهاند که حافظ دستاوردهای انقلاب اسلامی هستند و در مسیر ولایت حرکت میکنند.
احمدینیا تصریح کرد: در قرآن هشدار داده که انسانها خودشان را ارزان نفروشند و این ارزانفروشی در نظام انقلاب اسلامی، جفا در حق شهدا است.
همه آزادیخواهان فهمیدهاند که تنها راه مقابله با کشورها و دولتهای ظلمپرور، فرهنگ ایثار و شهادت است.
وی در پایان گفت: امیدوارم که المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان شاهد ادامهدار باشد و برگزاری این رقابتها در شهر شهیدان جای تحسین دارد.
انقلاب اسلامی با خون شهدا به پیروزی رسیده و تداوم یافته است
حسین هرسیج ریاست دانشگاه اصفهان در حاشیه این مراسم گفت: انقلاب اسلامی ایران از همان ابتدا با خون شهدا به پیروزی رسید و با فداکاریهای رزمندگان اسلام تداوم یافته است.
شهدا با تقدیم خونشان امنیت را برای کشور به ارمغان آوردند و امیدواریم که بتوانیم حافظ فداکاریهای شهدا باشیم.
وی افزود: المپیاد دانشجویان دختر شاهد از سه عنصر دانش، ارزش و ورزش تشکیل شده است؛ ورزش مقدمه رسیدن به دانش و ارزش است و بدون سلامتی و تندرستی نمیتوان از ارزشهای نظام پاسداری کرد.
رئیس دانشگاه اصفهان تصریح کرد: دانش و علمآوری از والاترین آرمانهای نظام است اما اگر دانش و ورزش به ارزشهای ولایی متصل نباشد، فاقد ارزش خواهند بود.
اگر امروز میتوانیم با خیال آسوده المپیاد برگزار کنیم به دلیل از خودگذشتگی شهدا است.
وی ادامه داد: هدف از برگزاری المپیاد فرهنگی-ورزشی گسترش فرهنگ ایثار و شهادت است.
دختران شهد مادران آینده جامعه هستند و باید تبدیل به الگو برای سایر اقشار جامعه شوند.
دختران شاهد باید مبلغ ارزشهایی انقلابی و ولایی باشند و امیدوارم با سه عنصر ورزش، دانش و ارزش دخترانی سالم، دانشمند و ولایتمدار تربیت کنیم.
انتخاب پیام/170/ی