خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظارت های بهداشتی در مرز خسروی تشدید شد- اخبار کرمانشاه - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 30 مرداد 1401 - 21:31
با تشدید نظارت های بهداشتی در مرز خسروی، زائران مشکوک به کرونا و وبا غربالگری می شوند.
زائران،وبا،كرونا،غربالگري،كرمانشاه،مرز،بهداشتي،تسنيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، متولیان بهداشت و درمان می‌گویند با بازگشایی مرز خسروی و عبور کاروان‌های زوار تجهیزات تست کرونا و نمونه‌گیری وبا در مرز مستقر شده است و افرادی که علائمی از کرونا یا وبا داشته باشند غربالگری می‌شوند.
شاه‌آبادی معاون مرکز بهداشت استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: همزمان با آغاز تردد رسمی زائران از مرز رسمی خسروی خدمات بهداشتی گسترده‌تر و باکیفیت‌تر ارائه و نیروهای بیشتری نیز مستقر می‌شوند که خدمات بهداشتی بهتر به زائران ارائه شود.
وی با بیان اینکه یکی از خدمات بهداشتی غربالگری بیماران است عنوان کرد: افرادی که علائمی مسأله کرونا و وبا داشته باشند غربالگری می‌شوند و چنانچه نیاز به خدمات داشته باشند در مسیر پیاده‌روی تمهیدات لازم اندیشیده شده است.
شاه‌آبادی گفت: با توجه به اینکه در فصل گرم سال قرار داریم و احتمال گرمازدگی وجود دارد به زائران توصیه می‌شود ساعات عصر را برای پیاده‌روی انتخاب کنند.
وی با اشاره به اینکه استفاده از مایعات فراوان به زائران توصیه می‌شود افزود: چنانچه افرادی دچار بیماری‌هایی همچون، دیابت، فشار خون، آسم و سایر بیماری‌ها هستند به طور حتم داروها را همراه خود داشته باشند.
شاه‌آبادی با تأکید بر استفاده از آب و مواد غذایی سالم در مسیر پیاده‌روی بیان کرد: زائران باید از آب بسته‌بندی شده و مواد غذایی کاملاً پخته شده و داغ استفاده کنند که به بیماری وبا مبتلا نشوند.
وی با اشاره به اینکه زائران باید واکسیناسیون را تکمیل کنند گفت: افرادی که 6 ماه از آخرین نوبت واکسیناسیون آن‌ها گذشته و سن آن‌ها بالاتر از 18 سال است برای دریافت نوبت تکمیلی به موقع مراجعه کنند زیرا برای ایمنی دو هفته زمان لازم است.
انتهای پیام/ی