سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

150 هزار لیتر گازوئیل قاچاق در میناب کشف شد- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 30 مرداد 1401 - 12:54
فرمانده مرزبانی استان هرمزگان از کشف 150 هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل در آب های شهرستان میناب خبر داد.
مرزبانان،قاچاق،سوخت،پلاستيكي،سردار،محل،بررسي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سردار حسین دهکی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر گفت: در راستای مبارزه با قاچاق سوخت و فرآورده های نفتی، مرزبانان شهرستان میناب با اشراف اطلاعاتی از وجود مقادیری سوخت قاچاق مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: مرزبانان با تشکیل چند اکیپ به این عملیات اعزام که قاچاقچیان با مشاهده آنان اقدام به بریدن طناب های مشک های پلاستیکی کرده و توسط قایق های تندرو از محل متواری شدند.
سردار دهکی تصریح کرد: مرزبانان با بررسی دقیق از محل، 3 عدد محفظه پلاستیکی حاوی 150 هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل به ارزش 38 میلیارد و 400 میلیون ریال را کشف کردند.
فرمانده مرزبانی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: مرزبانان شبانه روز با دقت و هوشیاری کامل تمام نوار مرزی را زیر نظر دارند و نسبت به ورود و خروج هرگونه کالای قاچاق حساس بوده و با افراد خاطی به طور جدی برخورد می‌کنند.
انتهای پیام/864/ی