خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۱ میلیارد تومان پروژه آبخیزداری در گلستان به بهره برداری می رسد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 30 مرداد 1401 - 10:59
گرگان- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: ۱۶ پروژه آبخیزداری گلستان با اعتبار ۲۱ میلیارد تومان طی هفته دولت به بهره برداری می رسد.
آبخيزداري،غيره،طبيعي،منابع،گلستان،هكتار،مرتع

به گزارش خبرنگار مهر، حمید سلامتی صبح یکشنبه در قرارگاه شهید همدانی اظهارکرد: ۷۰ درصد عرصه های استان منابع طبیعی بوده که شامل ۴۵۰ هزار هکتار جنگل، ۸۶۲ هزار هکتار مرتع و ۸۶ هزار هکتار اراضی ساحلی و مستحدثه هستند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با اشاره به مدیریت منابع طبیعی شامل حفظ، اصلاح، بهره برداری و غیره گفت: از ۲۴ بحران در کشور، ۱۷ بحران در گلستان داریم که شامل خشکسالی، رانش، لغزش، سیل، حریق و غیره است.
سلامتی بیان کرد: در هفته دولت پروژه های مختلفی در جنگل، مرتع و غیره تحت عنوان آبخیزداری تعریف شده که سنگ ملاتی در کلاله، علی آبادکتول و مینودشت و ازه سرشاخه گیر در رامیان، بند خاکی در مراوه تپه و غیره است.
وی عنوان کرد: ۱۶ پروژه آبخیزداری در هفته دولت با ۲۱ میلیارد تومان اعتبار افتتاح می شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در سال ۹۸ و ۹۹ اعتباراتی خوبی از محل صندوق توسعه ملی برا اجرای طرح های آبخیزداری اختصاص یافت و در سفر رئیس جمهور هم ۵۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است.