خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه‌ها لشکر اصلی جهاد تبیین هستند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 30 مرداد 1401 - 10:24
کرمان - استاندار کرمان گفت: لشکر اصلی جهاد تبیین رسانه‌ها هستند و اگر کارهای خوبی توسط مسئولین انجام می‌شود، باید بیان شود.
خبرنگاران،فداكار،مطالب،خبري،مطلب،خبرنگار،مشكلات،استان

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی فداکار شنبه شب در جمع خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع)، افزود: خبرنگاران در مسائل مختلف همچون کرونا نقش اثرگذاری داشتند همچنین در خصوص تغییرات اقتصادی دولت فعلی نیز خبرنگاران به خوبی همراهی کردند.
وی ابراز داشت: در حوزه سیل یک هفته استان درگیر بود و بارندگی کم نظیری در تاریخ استان بوده است که در این زمینه خبرنگاران کمک‌های زیاد و بزرگی کردند و همکاران رسانه موجب کاهش تلفات شد.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه در بحث سفر ریاست محترم جمهور خبرنگاران نیز همکاری و انعکاس خوبی داشتند، اظهار داشت: امروزه در جنگ رسانه‌ای قرار داریم و این نوع روایت‌ها هستند که می‌توانند تعیین کننده باشند.
وی با بیان این مطلب که خبرنگاران باید مراقبت در عرصه خبر داشته باشند عنوان کرد: مچ گیری نباید باشد ولی باید نقد را بیان کرد و آن را انتقال داد.
فداکار با اشاره به اینکه خبرنگاران باید مرجع خبری باشند و مطالب را نباید برای اولین بار از منابع خبری خارج از کشور بشنویم، خاطرنشان کرد: بنده مطالب را در شبکه‌های مختلف اجتماعی می بی نم و پیگیری می‌کنم.
وی با بیان این مطلب که مشکلات اگر گفته می‌شود، عملکردهای مثبت هم بیان شود، افزود: امید آفرینی باید در جامعه انجام شود لذا کارهای خوب منتشر شود از طرف دیگر به مشکلات هم پرداخته شود.