خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد استاندار کردستان از نحوه مدیریت پارک جنگلی آبیدر سنندج

مهر | استان‌ها | شنبه، 29 مرداد 1401 - 23:41
سنندج- استاندار کردستان از نحوه مدیریت پارک جنگلی آبیدر سنندج انتقاد کرد و گفت: طی دو هفته پیش رو باید برای بهبود اداره مناطق در معرض خطر آتش‌سوزی تصمیم گیری و عملیات اجرایی انجام شود.
آبيدر،جنگلي،پارك،مديريت،مريوان،كوشا

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا شنبه شب در جلسه ستاد پیشگیری و مدیریت بحران که با محوریت بررسی وضعیت پارک جنگلی آبیدر و قله امام مریوان برگزار شد، اظهار کرد: رویکرد ضعیف گذشته نباید ادامه داشته باشد.
وی افزود: در دوره‌های گذشته، شهرداری و منابع طبیعی در مدیریت پارک جنگلی آبیدر، کم‌کاری داشته‌اند که اگر ظرفیت مردمی به کار گرفته می‌شد، وضعیت بهتری را شاهد بودیم.
استاندار کردستان خاطر نشان کرد: بررسی اسناد و مدارک موجود درباره آبیدر سنندج نشان می‌دهد که این کوه در آستانه بحران قرار دارد.
زارعی کوشا تأکید کرد: شهرداری به سرعت متولی خاصی برای مدیریت پارک جنگلی آبیدر مشخص و منابع طبیعی نیز نظارت عالیه خود را در زمینه اعمال کند.
وی تصریح کرد: باید تا دو هفته آینده علاوه بر کوه آبیدر، قله امام مریوان و دیگر مناطق در معرض خطر آتش‌سوزی شهرستان‌ها نیز به شرایط قابل قبولی برسند.
استاندار کردستان اظهار داشت: به کارگیری همه ظرفیت شهرستان‌ها برای کاهش آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌ها ضروری است.