خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مستند «خین بس» راهی بخش رقابتی جشنواره بین المللی امید شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 29 مرداد 1401 - 11:06
یاسوج_ مسئول واحد فیلم حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد گفت: مستند «خین بس» به بخش رقابتی جشنواره بین المللی امید راه یافت.
مستند،جشنواره،فيلم،رضا،توليد،خين،پژوه،كهگيلويه،يازدهمين،بويراحمد

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر آئین پیش از ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: فیلم‌های راه یافته بخش فیلم ملی یازدهمین جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید اعلام شدند که مستند «خین بس» از کهگیلویه و بویراحمد در میان عناوین راه یافته حضور دارد.
وی ابراز داشت: علی نوری اسکویی، محمد حمزه‌ای و رضا نجاتی فیلم‌های این بخش را در چهار گروه داستانی، مستند، تجربی و انیمیشن انتخاب کرده‌اند.
آئین تصریح کرد: تعداد آثار دریافتی در بخش‌های مختلف جشنواره بالغ بر شش هزار و ۲۵۷ اثر بوده و ٩٢ کشور جهان متقاضی حضور در جشنواره هستند.
وی با اشاره به عوامل تولید بیان کرد: در این مستند تهیه کننده و کارگردان: رضا دانش پژوه، دستیار کارگردان ضرغام عادلی، مدیر تولید خسرو روشناس، برنامه ریزان محمد فتحی و علی خوش رفتار، تدارکات حبیب الله دارایی، پوستر فاطمه یزدانی، تصویر، تدوین و صداگذاری توسط رضا دانش پژوه بوده است.
مسئول واحد فیلم حوزه هنری استان اظهار داشت: مستند «خین بس» روایتی از یک رسم تمام شده است و به نقد مناسبات آن می‌پردازد که در اقلیم بومی و عشایری کهگیلویه و بویراحمد تولید شده است.
شایان ذکر است یازدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویی امید به همت معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با مشارکت ستاد مبارزه با مواد مخدر و به دبیری مسعود مکاری در تابستان ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.