خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست از وزارت کشور روسیه برای بررسی تبانی یک بازی

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 25 اردیبهشت 1398 - 22:29
فوتبال جهان - فدراسیون فوتبال روسیه از وزارت کشور برای بررسی تبانی یک بازی درخواست کمک کرد.
روسيه،بازي،فدراسيون،نتيجه

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از خبرگزاری ریانووستی روسیه، فدراسیون فوتبال روسیه به تبانی در یک بازی لیگ دسته‌دوم میان تیم‌های چایکا و چرنومورتس مشکوک است و نامه‌ای به وزارت کشور روسیه برای بررسی این موضوع ارسال کرد.
در این بازی تیم چایکا با نتیجه 3 بر یک پیروز شده بود.
الکساندر دیوکوف، رئیس فدراسیون فوتبال روسیه در این رابطه گفت: اطلاعات مربوط به این بازی منطقه جنوبی لیگ دسته‌دوم روسیه را مورد بررسی قرار می‌دهیم.
دلایلی داریم که می‌توانیم نتیجه بگیریم یک نتیجه غیر ورزشی در این بازی شکل گرفته است.
ما نامه‌ای را به وزارت کشور روسیه ارسال و خواهش کردیم موضوع تبانی در بازی تیم‌های چایکا و چرنومورتس را مورد بررسی قرار دهد.
اطمینان دارم که سازمان‌های امنیتی حامی فدراسیون فوتبال روسیه خواهند بود زیرا ورزش باید پاک و علاقمندی‌های هواداران و ورزشکاران مورد احترام باشد.
انتهای پیام/