خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا جان یک نفر دیگر را در یزد گرفت

مهر | استان‌ها | جمعه، 28 مرداد 1401 - 23:23
یزد- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: کرونا در شبانه روز گذشته جان یک نفر دیگر را در یزد گرفت.
بيمار،كرونا،مشكوك،بستري

علیرضا اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ۲۷۴ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز گذشته، ۱۵۱ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شده‌اند.
وی عنوان کرد: از این تعداد، ۳۲ بیمار در بیمارستان بستری هستند و ۱۱۹ بیمار در منزل دوران نقاهت را سپری می‌کنند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد یادآور شد: در شبانه روز گذشته، یک بیمار مبتلا به کرونا در شهرستان تفت، جان خود را از دست داد.
اسلامی ادامه داد: در حال حاضر ۲۲۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان یزد بستری هستند که از این تعداد ۴۶ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه خدمات درمانی دریافت می‌کنند.