خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از حضور برادر هادی و زنوزی در ورزشگاه تا دو تعویض اجباری برای ذوب آهن- اخبار آذربایجان شرقی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 28 مرداد 1401 - 19:54
نیمه نخست دیدار تراکتور و ذوب آن در حالی به پایان رسید که تیم مهمان دو تعویض اجباری در این نیمه داشت.
بازي،تراكتور،دقيقه،ورزشگاه،زمين،باشگاه،ديدار،مصدوميت،محمد،خارج

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، دیدار تیم‌های تراکتور و ذوب‌آهن در نیمه نخست در حالی با برتری یک صفر تیم مهمان به پایان رسید که این دیدار بدون حضور تماشاگران برگزار می‌شود.
حواشی نیمه نخست این بازی به شرح زیر است.
باشگاه تراکتور پیش از شروع بازی به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، از کاظم شهریاری، اسماعیل قلیچ خانی و محمد فنایی که سابقه حضور در باشگاه تراکتور را داشته‌اند، تجلیل کرد.
محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور نیز در این مراسم حضور داشت.
برادر صفا هادی، بازیکن عراقی تراکتور در ورزشگاه حضورداشته و از نزدیک شاهد بازی تراکتور با ذوب‌آهن است.
محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور نیز نخستین دیدار خانگی این تیم را از نزدیک تماشا می‌کند.
دیدار تیم‌های تراکتور و ذوب‌آهن، دو دقیقه زودتر و از ساعت 18:28 آغاز شد.
برای لحظاتی نیز اسکوربرد ورزشگاه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دچار خطا شده و زمان بازی را اشتباه نشان داد.
در دقیقه 3 بازی، باد شدیدی در ورزشگاه وزیده و موجب شکسته شدن درب شیشه‌ای جایگاه خبرنگاران شد.
در دقایق ابتدایی بازی، صدای تماشاگران تراکتور در ورزشگاه پخش شد.
در دقیقه 18 بازی محمد عباس زاده و پوریا پورعلی در حالی که برای ضربه سر تلاش می‌کردند، با هم برخورد کرده و بازی برای دقایقی متوقف شد.
در دقیقه 22 نیز رضا اسدی به دلیل مصدومیت از زمین بازی خارج شد.
بازی در دقیقه 30 بازی و بعد از گل ذوب‌آهن متوقف شد تا بازیکنان دو تیم برای دقایقی استراحت کنند.
پس از بازگشت بازیکنان به زمین دوباره صدای هواداران تراکتور در ورزشگاه پخش شد.
در دقیقه 42 محمد قریشی به دلیل مصدومیت شدید با برانکارد از زمین بازی خارج شد و به جای او آرمان اکوان به میدان رفت.
در دقیقه 45 نیز سعید باقرپسند به دلیل مصدومیت با برانکارد از زمین خارج شده و شهرام سالاری به جای وی وارد زمین شد.
انتهای پیام/ی