خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خودرویی و بانکی‌ها امید بورس برای رشد شاخص کل

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 28 مرداد 1401 - 16:13
در قالب یک نظرسنجی، پیش‌بینی ۱۰ کارشناس بازار سرمایه درباره روند بازار و شاخص کل بورس در هفته پیش‌رو گردآوری شده است.
گزينه،سياسي،بازار،اخبار،گروه،مذاكرات،هفته،توجه

نام کارشناس توضیحات
کوروش آسایش گزینه دو.
ارزش معاملات در هفته گذشته بهبود پیدا کرده که می‌توان امید داشت با قابل پیش‌بینی‌تر شدن آینده اقتصادی کشور، پول به سمت بازار سرمایه حرکت کند.
مهدی میرزایی گزینه دو.
به علت نزدیک‌شدن به زمان اعلام نتایج نهایی مذاکرات سیاسی، فعلا بازار تحرک خاصی نخواهد داشت.
احسان رضایی گزینه یک.
رشد جذابی مورد انتظار نیست و بازار در این ایام صرفا پتانسیل بهبود و تقویت بیشتر را با رسیدن اخبار مثبت از برجام و کاهش قیمت‌گذاری‌های دستوری دارد.
مصطفی صفاری گزینه یک.
اين هفته نتايج مذاكرات سیاسی مشخص مي‌شود البته اكثر قيمت‌هاي سهام براي خريد جذاب هستند.
آراد پورکار گزینه دو.
اخبار سیاسی می‌تواند وضعیت بازار را تعیین تکلیف کند و این اخبار بسیار مهم است.
حسین مرید سادات گزینه دو.
با توجه به اخبار مثبت پيرامون مذاكرات سیاسی و از سوى ديگر بالا نرفتن ارزش معاملات در نواحى حمايت بازار ، مى‌توان هفته متعادل رو به بالايى را با ليدرى گروه خودرو و بانكى پيش‌بينى نمود.
ایمان رئیسی گزینه دو .با توجه به خوشبینی‌ها نسبت به گروه های ریالی و درجا زدن سایر گروه ها (شاخص‌سازها) به نظر میرسد شاخص در همین محدوده باشد.
علی ملک لی گزینه دو.
تا مشخص نشدن توافقات سیاسی و بین المللی، روند خاصی را برای شاخص کل متصور نیستم.
توافقات سیاسی می‌تواند روند صعودی را آغاز کند.
امید پورمحمود گزینه یک.
با توجه به جدی‌تر شدن وضعیت سیاسی همچنان توقع این است که در صنایع شاخص‌ساز دلاری کاهش قیمت را داشته باشیم و برای صنایع ریالی مانند گروه خودرویی و بانکی جو مثبتی ارزیابی می‌شود.