خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشتغال فرزندان ایثارگران در شهرستان پلدختر پیگیری می شود- اخبار لرستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 28 مرداد 1401 - 09:54
سرپرست فرمانداری پلدختر با اشاره به مشکل بیکاری فرزندان ایثارگران و آزادگان در این شهرستان گفت: به طور مکرر پیگیر بحث اشتغال فرزندان ایثارگران در پلدختر هستیم.
ايثارگران،آزادگان،تكريم،نبودند،مديران،پلدختر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پلدختر، حمید خادم امروز در جلسه‌ای در مراسم تجلیل از آزادگان این شهرستان که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد با گرامی‌داشت یاد شهدا و تجلیل از مقام ایثارگران و آزادگان اظهار داشت: مدیران موظف به تکریم همه ارباب رجوع به‌ویژه ایثارگران هستند، ما هر چه داریم از رشادت‌های ایثارگران و آزادگان است.
وی با بیان اینکه هیچ مدیری حق برخورد و رفتار بد با ایثارگران را ندارد، افزود: اگر ایثارگران نبودند شرایط به شکل دیگری بود و اگر رشادت‌های این عزیزان نبود مدیران در جایگاه کنونی‌شان نبودند، بنابراین هیچ مدیری حق ندارد با کسانی که گردن همه ما حق دارند به روشی که پذیرفته نیست برخورد کند.
سرپرست فرمانداری پلدختر عنوان کرد: جمهوری اسلامی با ایجاد بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌عنوان متولی رسیدگی به مشکلات ایثارگران را تکریم کرده‌است، اینکه این دستگاه متولی چقدر موفق بوده و توانسته مشکلات و مطالبات آنها را پیگیری کند بحثش جداست.
وی با بیان اینکه اگر ایثارگران نبودند ایران شرایطی مشابه عراق، افغانستان و سوریه داشت، بیان کرد: مدیران موظف و مکلف به تکریم همه مردم و ایثارگران هستند.
خادم با اشاره به مشکل بیکاری فرزندان ایثارگران و آزادگان خاطرنشان کرد: به‌طور مکرر پیگیر بحث اشتغال فرزندان ایثارگران هستیم.
انتهای پیام/646/ی