خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرز تهیه خورشت محلی لپه قورمه + قیلم

باشگاه خبرنگاران | چند‌رسانه‌ای | پنجشنبه، 27 مرداد 1401 - 15:41
یک کارشناس آشپزی به آموزش تهیه خورشت محلی لپه قورمه پرداخته است.
گرم،قرمه،لپه،آموزش

قیمه قورمه یا همان لپه قرمه یکی از غذا‌های سنتی خوشمزه که متعلق به استان سمنان و شهر دامغان است که مریم شیرزایی مربی آشپزی با حضور در برنامه به خانه برمی‌گردیم به آموزش این غذا پرداخته است.
برای تهیه این غذای دامغانی مرغ ۵۰۰گرم، لپه ۱۵۰ گرم، سبزی قرمه ۷۰۰گرم، پیاز یک عدد، رب گوجه یک قاشق غذاخوری، غوره یک دوم پیمانه یا ابغوره کمی، نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، به میزان لازم و روغن مقداری لازم است.
بیشتر بخوانید:
آموزش پخت کتلت بادمجان + فیلم