خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایبوردی در تیراندازی با کمان طلایی شد / پالیزبان به نقره رسید

مهر | ورزشی | پنجشنبه، 27 مرداد 1401 - 12:23
در آخرین روز مسابقات تیراندازی با کمان بازیهای همبستگی کشورهای اسلام دو نماینده کشورمان در فینال به مصاف رقبای خود رفتند.
مصاف،فينال،مسابقات

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از فدراسیون تیراندازی با کمان، در آخرین روز مسابقات تیراندازی با کمان کشورهای اسلامی در قونیه کشور ترکیه دو نماینده کشورمان در فینال به مصاف رقبای خود رفتند.
بر این اساس محمدصالح پالیزبان در فینال مسابقات کامپوند کشورهای اسلامی به مصاف نماینده مالزی رفت و با نتیجه ۱۴۸ بر ۱۳۷ شکست خورد و به مدال نقره رسید.
گیسا بایبوردی در فینال مسابقات کامپوند کشورهای اسلامی به مصاف نماینده ترکیه رفت و با نتیجه ۱۴۶ بر ۱۴۲ به پیروزی رسید و صاحب مدال طلا شد.