خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرستان‌های معین اقدامات خود را به ستاد مرکزی اربعین اطلاع دهند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 27 مرداد 1401 - 11:46
اهواز- استاندار خوزستان گفت: شهرستان‌های معین و کمیته‌های ۱۷ گانه به صورت روزانه اقدامات انجام شده را به ستاد مرکزی اربعین اطلاع دهند.
مرز،خليليان،زائران،اقدامات،اربعين،گانه،استاندار

به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد استانی اربعین حسینی که در مرز چذابه برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به تعطیلی دوساله پیاده‌روی اربعین اشتیاق زائران چند برابر شده است؛ بر همین اساس نیاز است تا زیرساخت‌های دو طرف مرز از جمله پارکینگ‌ها، گذرگاه‌ها و مواکب آماده شوند.
وی عنوان کرد: گرمای تابستان سبب شد تا موضوع نصب مه‌پاش و سایه‌بان اهمیت ویژه‌ای پیدا کند.
استاندار خوزستان با اشاره به همکاری‌های صورت گرفته در دو طرف مرز بیان کرد: اقدامات خوبی در راستای تسهیل حرکت زائران به سمت مرز عراق انجام شده است.
خلیلیان افزود: از زائران حسینی درخواست می‌شود که در سامانه «سماح» ثبت‌نام کنند تا با پرداخت مبلغ جزئی (١٨ هزار تومان) در سفر و در زمان بازگشت تحت پوشش بیمه قرار گیرند.
استاندار خوزستان ادامه داد: مسئولان فعالیت‌ها محوله را به هفته آخر موکول نکنند و وظایف خود را به سرعت انجام دهند.
وی با بیان اینکه کمیته‌های١٧ گانه و فرمانداران باید وظایف خود را دنبال کنند، تاکید کرد: گزارشات و اقدامات شهرستان‌های معین و کمیته‌های١٧ گانه باید به طور روزانه به اطلاع ستاد مرکزی برسد.
خلیلیان گفت: کمیته‌های مشارکت مردمی و زیرساخت باید اقدامات خود را به انجام برسانند.