خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش حقوق بازنشستگان چند درصد است؟

مشرق | سیاسی | پنجشنبه، 27 مرداد 1401 - 10:59
یک نماینده مجلس گفت: افزایش ۳۸ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در مرحله عملیاتی شدن است.
اجتماعي،تامين،توجه،اسلامي،نظرآباد،وبهره

به گزارش مشرق، علی حدادی گفت: رفاه و تأمین اجتماعی از جمله شاخص‌های مهمی است که با تکیه بر آن می‌توان کیفیت عادلانه بودن جوامع را مورد ارزیابی قرار داد و این امر مستلزم هدف گذاری وبهره مندی ارائه بهبود خدمات و توجه جدی به مردم عزیز می‌باشد.
سخنگوی کمیسیون امور داخلی و شوراهای اسلامی مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش ۳۸ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در مرحله عملیاتی شدن است که این امر سرعت بخشیده شود.
علی حدادی در دیدار با رییس سازمان تامین اجتماعی کشور افزود: رفاه و تأمین اجتماعی از جمله شاخص‌های مهمی است که با تکیه بر آن می‌توان کیفیت عادلانه بودن جوامع را مورد ارزیابی قرار داد و این امر مستلزم هدف گذاری وبهره مندی ارائه بهبود خدمات و توجه جدی به مردم عزیز می‌باشد.
وی ادامه داد: اقدامات لازم جهت بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان ساوجبلاغ و ارتقای درمانگاه تخصصی تامین اجتماعی نظرآباد نیز از مطالبات مردم شهرستان‌های غرب استان البرز است.
نماینده مردم طالقان، نظرآباد، ساوجبلاغ و چهار باغ در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: ساخت بیمارستان تامین اجتماعی چهارباغ و توجه ویژه به ایثارگران جامعه تامین اجتماعی از دیگر مطالبات مردم این شهرستان‌ها است.