خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل پروژه های نیمه تمام فرهنگی و ورزشی در جهرم

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 26 مرداد 1401 - 15:59
جهرم - فرماندار ویژه جهرم از تکمیل پروژه های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی این شهرستان با تخصیص اعتبارات جدید خبر داد.
جهرم،شهرستان،معاون،ديدار،شهري،رئيس

حسن شعبانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در نشست با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت باز آفرینی شهری بر تکمیل پروژه‌های عمرانی نیمه تمام این شهرستان تاکید شد.
وی افزود: در این دیدار که به اتفاق نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی انجام شد مقرر شد تکمیل پروژه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی با اعتبارات بازآفرینی شهری انجام شود.
فرماندار ویژه جهرم خاطرنشان کرد: در این دیدار مقرر شد که ۱۵۰ میلیارد ریال جهت پروژه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در دست احداث از محل بازآفرینی شهری به شهرستان جهرم اختصاص پیدا کند.
وی بیان کرد: همچنین در دیدار با «قاضی زاده هاشمی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور تصمیماتی در راستای ساماندهی گلزار شهدای «رضوان» شهرستان جهرم اتخاذ شد.
شعبانی اظهار کرد: در این جلسه معاون رئیس جمهور به منظور تأمین اعتبار در فاز اول این پروژه به مبلغ ۲ میلیارد تومان، قول مساعد داد.