خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل اصلی استان کرمان حمل و نقل و جابه جایی زائران اربعین است- اخبار کرمان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 26 مرداد 1401 - 10:31
استاندار کرمان گفت: مشکل اصلی استان کرمان حمل و نقل و جابه جایی زائران است و قیمت بلیت ها باید اعلام و اطلاع رسانی شده تا از ایجاد بازار سیاه جلوگیری شود.
كرمان،زائران،استان،اربعين،معاون،جلسه،اظهار،سپاه،ايام

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدمهدی فداکار صبح امروز در جلسه ستاد اربعین استان کرمان که در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد، با بیان اینکه جلسات ستاد اربعین باید به صورت هفتگی برگزار شود، اظهار داشت: مشکل اصلی استان کرمان حمل و نقل و جابه‌جایی زائران است.
وی با بیان اینکه قیمت بلیت‌ها باید اعلام و اطلاع‌رسانی شده تا از ایجاد بازار سیاه جلوگیری شود، گفت: اطلاع‌رسانی از محل استقرار موکب‌ها نیز باید انجام شود تا زائران به‌صورت دقیق بدانند که کجا باید اسکان داشته باشند و برای آن برنامه‌ریزی کنند.
استاندار کرمان با اشاره به حضور زائران اربعین دیگر کشورها در استان کرمان، افزود: موکب باغین برای اسکان و پذیرایی زائران اتباع افغانستانی راه‌اندازی شود.
سید مصطفی آیت‌اللهی موسوی، معاون امور عمرانی استانداری کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه تعدادی ماشین‌آلات راهسازی برای کارهای زیرسازی در استان خوزستان در بحث اربعین اعزام شده است، اظهار داشت: برای جابه‌جایی زائران استان کرمان از طرق مختلف هوایی، ریلی و جاده‌ای استفاده می‌شود.
وی با اشاره به اینکه پرواز کرمان به نجف دایر می‌شود، گفت: اردوگاه سپاه در اهواز آماده پذیرش زائران در ایام اربعین می‌شود تا زائران کرمانی قبل از خروج از مرز در این مکان توقف داشته باشند.
سید رضا فاطمی، معاون فرهنگی اوقاف و امورخیریه استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه مراسم اربعین در تمام بقاع متبرکه استان برگزار می‌شود، اظهار داشت: در این ایام 10 بقعه متبرکه برنامه ویژه از جمله پیاده‌روی اربعین دارند.
در این جلسه سرهنگ ناصر بهروز، معاون هماهنگ کننده سپاه ثارالله استان کرمان نیز اظهار داشت: آماده‌سازی اردوگاه اهواز برای پذیرش زائران استان کرمان در ایام اربعین در حال انجام است.
معاون هماهنگ کننده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود روزی پنج هزار نفر زائر پاکستانی به کشور وارد شوند، گفت: این زائران از کرمان عبور می‌کنند و نیاز است برنامه‌ریزی برای پذیرایی از این زائران در بم و ماهان انجام شود.
انتهای پیام/511/ح