خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکلی در تامین سنسور اکسیژن وجود ندارد

مهر | بازار | چهارشنبه، 26 مرداد 1401 - 10:12
حسین انصاری با بیان اینکه دانش طراحی و تولید مجموعه مدیریت موتور در داخل کشور وجود دارد، گفت: صنایع تولیدی کروز ظرفیت تولید و تامین مورد نیاز خودروسازان را دارد.
قطعه،تامين،كروز،داخلي،نسل،توليد،شركت،توليدي،صنايع،سنسور

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از شرکت بهمن موتور، حسین انصاری مدیر گروه قوای محرکه صنایع تولیدی کروز با بیان اینکه دانش طراحی و تولید مجموعه مدیریت موتور از جمله ECU در داخل کشور وجود دارد، گفت: صنایع تولیدی کروز ظرفیت تولید و تامین مورد نیاز خودروسازان را دارد.
به گفته مدیر گروه قوای محرکه صنایع تولیدی کروز، در خصوص قطعه سنسور اکسیژن هم که در حال حاضر وارداتی است این شرکت مشکلی در تامین نداشته و به اندازه نیاز بازار امکان تامین وجود دارد.
انصاری گفت: البته خبر خوب این است که خط تولید داخلی سنسور اکسیژن نیز تا ۳ ماه دیگر راه اندازی می‌شود و می‌توانیم این قطعه را داخلی سازی کنیم.
در خصوص قطعه آی سی یو هم هر چند بحران جهانی تراشه‌های الکترونیک امکان تامین بی وقفه ECU را در بعضی از مقاطع زمانی دچار وقفه نموده، اما با تمهیدات لازم و با وجود استمرار بحران مذکور، شرایط تولید این شرکت بسیار بهتر از سابق است.
انصاری با اشاره به تامین قطعه‌ای سی یو و سنسور اکسیژن برای محصولات خانواده ایران خودرو و سایپا گفت: البته این دو خودروساز علاوه بر کروز تامین کنندگان دیگری نیز دارند که عمده آن از طریق واردات تامین می‌گردد.
ناگفته نماند؛ صنایع تولیدی کروز از سال ۹۲ تولید اولین نسل از ECU را آغاز کرد و تا به امروز توانسته ۵ نسل متفاوت از آن را داخلی سازی و چندی پیش از ششمین نسل از این قطعه رونمایی کرد.
در واقع این شرکت قطعه سازی نخستین شرکت داخلی در بومی سازی صد درصدی ECU است.
این قطعه "های تک" به عنوان قلب سامانه مدیریت موتور یک برد الکترونیکی است که با استفاده از میکروپروسسور مخصوص (دربردارنده لایه‌های مختلف نرم افزاری) و مدارات ورودی و خروجی متعدد، امکان دریافت، تحلیل ورودی‌ها و همچنین ارسال فرمان‌های لازم براساس شرایط تنظیم شده (کالیبراسیون) را دارا است و کروز توانسته تمام اجزای تشکیل دهنده آن را از سخت افزار تا بخش نرم افزاری که مهمترین بخش آن محسوب می‌شود داخلی سازی کند و این امر با مهندسی معکوس بسیار متفاوت است.
گفتنی است؛ قطعه ECU اکنون در ۶ نسل داخلی سازی شده که آخرین نسل برای مناسب موتورهای توربوشارژ با قابلیت‌های روز و برای نخستین بار است که ساخت این قطعه در داخل صورت گرفته است.