خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۲۲ بیمار کرونایی در مراکز درمانی لرستان بستری هستند/ فوت یک نفر

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 25 مرداد 1401 - 12:41
خرم‌آباد- دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه در حال حاضر ۲۲۲ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند، از فوت یک نفر به علت این بیماری خبر داد.
كرونا،نفر،استان

به گزارش خبرنگار مهر، مریم کوشکی امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه آخرین آمار ابتلاء به کرونا تا پایان ۲۴ ساعت گذشته در استان ۱۵۲ نفر بوده است، اظهار داشت: تاکنون ۲۲۴ هزار و ۸۰۴ نفر در استان به کرونا مبتلا شده‌اند.
وی با اشاره به فوت یک نفر به علت کرونا در استان عنوان کرد: تاکنون متأسفانه دو هزار و ۸۷۶ نفر به علت ابتلاء به کرونا در لرستان فوت کرده‌اند.
دبیر ستاد مبارزه با کرونای دانشگاه علوم پزشکی لرستان تعداد بستری‌های مشکوک و قطعی کرونا در استان را ۲۲۲ نفر اعلام کرد.