خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هلاکت سرکرده برجسته داعش در جنوب سوریه

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 24 مرداد 1401 - 17:06
منابع سوری از هلاکت یکی از سرکرده های برجسته داعش در جنوب این کشور خبر دادند.
سركرده،العراقي،هلاكت،سانا،ابو،سوري

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سانا، منابع سوری از هلاکت یکی از سرکرده های بارز داعش در جنوب این کشور خبر دادند.
بر اساس این گزارش، یک منبع امنیتی به سانا اعلام کرد که نهادهای امنیتی طی عملیاتی ویژه در شهر طفس در حومه شمال غربی درعا موفق به هلاکت سرکرده برجسته داعشی در منطقه جنوب سوریه موسوم به محمود احمد الحلاق ملقب به ابوعمر الجبابی شدند.
این منبع افزود: این تروریست سرکرده بخش نظامی داعش در الیرموک و مسئول مراکز آموزشی داعش بود که با ابو سالم العراقی و عبدالرحمن العراقی با هماهنگی سرویس های اطلاعاتی کشورهای عربی دست به تحرکات شرورانه می زد.
چهارشنبه گذشته هم نیروهای سوری طی عملیاتی قوی و منحصر به فرد موفق به هلاکت ابو سالم العراقی در شهرک عدوان در حومه غربی درعا پس از محاصره او شدند.
این سرکرده کمربند انتحاری خود را منفجر کرده بود.