خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گذرنامه‌های فاقد اعتبار لازم زائران اربعین به مدت ۶ ماه تمدید می‌شود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | دوشنبه، 24 مرداد 1401 - 15:06
رئیس ستاد مرکزی اربعین از تمدید گذرنامه‌های فاقد اعتبار لازم زائران توسط پلیس گذرنامه در مرز خبر داد.
اربعين،زائران،ستاد،اعتبار،مركزي،كشور

سید مجید میر احمدی معاون وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با اشاره به مطالبی که در خصوص تردد زائران اربعین با وسائل نقلیه به گوش می‌رسد، اظهار کرد: از بیستم محرم به بعد، ضوابط و مقررات خاصی از جمله در مورد اتوبوس‌ها و خودرو‌های شخصی اعمال می‌شود و هیچ امکانی برای عبور این دستگاه‌ها نیست و آنچه در رسانه‌ها اعلام می‌شود فاقد اعتبار است.
میراحمدی افزود: بر اساس آخرین هماهنگی که دیروز با وزارت کشور عراق صورت گرفت، بنا شد گذرنامه‌هایی که کمتر از شش ماه اعتبار دارند و یا حتی فاقد اعتبار هستند با تمهیداتی که اتخاذ شده توسط پلیس گذرنامه فراجا در مرز به مدت ۶ ماه تمدید می‌شود و زائران می‌توانند بدون نگرانی در مرز گذرنامه خود را تمدید کنند.
معاون وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین در پاسخ به سوالی در مورد بیمه زائران اربعین تصریح کرد: ما بر مبنای تاکید ریاست محترم جمهور در جلسه ستاد مرکزی اربعین اصل ارزان سازی این سفر را برای خودمان سرلوحه قرار دادیم؛ بنابراین مبلغ بیمه را نسبت به سال ۹۸ ثابت نگاه داشتیم، اما خدمات را ۳۴ تا ۱۰۰ درصد افزایش دادیم.